Hogy lehet, hogy Edward Norton az Amerikai Históriában ki van gyúrva, a Harcosok Klubjában pedig vékony?
Az Amerikai História készült el hamarabb,a Harcosok Klubja csak egy évvel utána. Gondolom a szerep miatt.
Egyébként Christian Bale-nek is vannak ilyen átváltozásai. De ez nem megy rá az egészségükre?
Ez rendben. De Norton 15 kiló izmot szedett fel az Amerikai História miatt,majd egy évvel később a Harcosok Klubjában teljesen vékony a fazon. De ez hogy? Elvégre is az izomból nehezebb fogyni,nem?
Én is anno gyúrtam,eléggé ki voltam vastagodva,már egy jó ideje nem csinálom,de például a váll és hátizmomon még mindig nagyon látszik,hogy gyúrtam rá,pedig az kb másfél éve volt.
Amúgy a Harcosok Klubjában jó,ha 2 kiló izom van rajta.
Edzőteremben azt szokták mondani, hogy "Egy jó gyógyszerész kérdése az egész".
Rámegy az egészségükre? - Lehet, de kontrollált és rehabilitált állapotokról van szó.
Christian Bale még extrémebben tolta: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!