Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Skam 4. évada mikor jelenik...

A Skam 4. évada mikor jelenik meg? És kik lesznek benne a főbb szereplők?

Figyelt kérdés

2017. jan. 1. 13:58
1 2
 1/20 anonim válasza:
Én még nem hallottam róla hogy lesz 4. évad :/
2017. jan. 8. 16:20
 2/20 anonim ***** válasza:

Hali!

Lesz 4. évad, és Even lesz a főszerepélő

https://www.youtube.com/watch?v=OfIqxepOM-I

2017. jan. 8. 22:42
 3/20 anonim válasza:

Előttem lévőnek: az a videó fanmade vagyis egy rajongó készítette, nem hivatalos :)

Amúgy még én sem hallottam a 4. évadról eddig semmit sem sajnos

2017. jan. 10. 17:58
 4/20 anonim ***** válasza:
Francba, pedig már nagyon várom. Totál oda vagyok a sorozatért
2017. jan. 11. 13:45
 5/20 anonim válasza:
Sokan mondjak es en is olvastam mar egy angol oldalon hogy februarban jon a 4. Evad!!!!!
2017. jan. 11. 18:39
 6/20 Allyson válasza:
Josefine (Noora)adott egy interjút,amiben azt mondta,már alig várja, mit hoz a 4.évad. És azt hallottam,valamikor még a télen megjelenik.Nagyon remélem,imádom
2017. jan. 14. 13:41
 7/20 anonim válasza:
Uhh remélem William gyakrabban fog szerepelni!😍😍👑❤
2017. jan. 16. 17:11
 8/20 anonim ***** válasza:
76%

Ha én lennék a forgatókönyv író, én biztos, hogy a 4. évadot Sanáról írnám. Ami arról szólna, hogy a muszlin vallása miatt mindenki terroristának gondolná, hogy rendszeresen megtámadnák és megvernék az utcán, hogy otthon milyen szigorú vallási neveltetést kap és abból szeretne kitörni az európai gondolkodásmód felé. Párhuzamot vonnék a keresztény és a muszlin gondolkodás és történelem között, valamint raknék bele egy csavart is, miszerint Sana, aki muszlin, mondjuk szerelmes lenne egy zsidó srácba, de a két család vallása miatt nem lehetnek együtt.

És mondjuk Noora, meg Isak segítene elsimítani a dolgokat :D

Mit szóltok hozzá? :)

2017. jan. 18. 12:03
 9/20 anonim ***** válasza:

Utolsó kommentelőnek...

Húha. Elég vad elképzelés. :D Nem hiszem, hogy az utcán megvernék, meg ilyesmi, hisz idáig se tették. És azért 3 évad alatt egyszer sem tett említést arról, hogy bántják. Bulikba is eljár...

Szerelmi szálat biztos ő is kapna, de szerintem nem egy zsidó sráccal. Elég lenne az, hogy Sana muszlim, én egy átlagos sráccal képzelem el. Lenne úgy is bonyodalom. Habár ez túl kiszámítható , és valljuk be az író/rendező nem erről ismert. A harmadik évadban szinte sokkolt, mikor kiderült, hogy Even bipoláris zavarral küzd. Mert részeken át semmi jel nem utalt rá... És nem bánnám, ha Sanaról is kederülne valami érdekes dolog, amire építenék a 4. évadot. Nagyon sok lehetőség van benne, más szereplővel el sem tudom képzelni a következő évadot. :/ De meglátjuk.

Visszatérve az rendezőre, az instagram fiókján bekövetett 3 muszlim lányt, és ő szinte csak a Skam szereplőit követi, szóval... ;) Lehet találgatni. :D De leeht csak szórakozik...

2017. jan. 23. 20:23
 10/20 anonim válasza:
#7 sajnalom de en ugy tudom hogy Williem kilepett. Ami altal ertheto hogy miert maradt ott Londonban ugh hogy Noora vissza jott
2017. jan. 28. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!