Melyik horrorfilmbe vannak ezek a szereplők?
Figyelt kérdés
A Sikoly, Samara, Freddy, Jason, Chucky, a Fűrészbe a bicajos megvan, meg tán szélen a Fiúba van benne az a baba, de a többi ki?
2016. dec. 11. 20:57
1/12 anonim válasza:
A hosszú fekete hajú csaj a Körben van, a tv-ből jön ki mindig vizesen.
2/12 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, írtam is:)
2016. dec. 11. 21:18
3/12 A kérdező kommentje:
Időközben rájöttem hogy a két iker csaj a Ragyogásban van.:)
2016. dec. 11. 21:18
4/12 HalkHogen válasza:
A bohóc: Az
Középső sor balról: Az árva, Az árvaház, Ördögűző
Középső sor jobb szélső: A Faun labirintusa
5/12 anonim válasza:
Halálos hallgatásból a baba,fűrész mellett.
6/12 anonim válasza:
A Sikoly alatti kék ruhás lány Esther, Az árva című film főszereplője.
A Freddy alatti "vágott homlokú" kislány viszont csak tipp, szerintem Jodie DeFeo az Amityville Horror-ból, de nem biztos! :/
7/12 anonim válasza:
Meg talán a Démonok között,aki a gyertyát tartja,mellette pedig az átokból a csaj.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. dec. 12. 08:19
9/12 anonim válasza:
Faun labirintusából valamelyik lény jobb szélén , A ragyogásból az ikrek mellet. Fölül alul a fehér gyerekek az átokból vannak. Aki a gyertyát fogja az a Mama a Mama c. filmből ,vagy a Démonok közöttből. A piros démon az Insidious c. filmből a démon. A csúnya csaj ,az Ördögűző c. filmből van. (A Freddy alattira gondolok) Mellette bal oldalon a The Orphange c. filmből a maszkos gyerek. A maszkos kölök mellett aki a bábut fogja (a Halálos hallgatás c. filmből) az meg asszem az Omenből van. A csaj aki A cápa DVD-t fogja azt nem tudom :D
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Igen az nekem is nagy rejtély ki az a csaj :D
2016. dec. 12. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!