Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Game of Thrones vs. Walking Dead?

Game of Thrones vs. Walking Dead?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a jobb sorozat?

Persze tudom,hogy mind a kettő más-más műfajt dolgoz fel,így nehéz a kettőt összevetni,ám ha választani kellene,ti melyikre voksolnátok,és miért?

Én személy szerint a Trónok harcára szavazok. Mind a könyv adaptációt,mind a filmes változatát kívülről fújom.Szerintem a Walking Dead nem érhet a nyomába.

Egy Walking dead záróepizód se tud annyira lekötni,mint egy kevésbé izgalmasabb Trónok harca rész.

Szerintem a karakterek sincsenek annyira elmélyítve a WD-ben,mint a GOT-ban. Haláluk kevésbé sokkolja a közönséget.Túl sok az új karakter,akik aztán rendre meghalnak,minden fajta információ nélkül. Nehéz több bőrt lenyúzni egy zombis történetről már. Az első évad még izgalmasnak is mondható,de egy idő után már a zombik kaszabolása is unalmassá válik,nem beszélve a gagyi vér-effektusokról. Ha egy gonosz meghal két évad után jön egy másik gonosz,aki még gonoszabb,és majd az is meghal szépen Rick és a jófiú csapata által.

A Trónok Harcában még azt is nehéz eldönteni ki az ellenség.Minden házzal,családdal,karakterrel lehet azonosulni,megtalálni a jó és a rossz oldalát,értelmet nyerni a szándékaikban és tetteikben,így nincs kifejezetten jó és rossz karakter.

Mindig meg tudják lepni a nézőt egy-egy váratlan húzással,karakter megölésével,történeti csavarral.

Persze ez az Én egyéni véleményem. Nem mindenki gondolkozik úgy mint Én.

Hasonló elemzéssel ellátott véleményekre vagyok kíváncsi!

2016. dec. 5. 01:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
GoT, mert a másik annyira hidegen hagy, hogy meg akkor is a GoTra voksolnék ha szar lenne, de mivel ráadásul jo sorozat profin kivitelezve így mindenképp..
2016. dec. 5. 01:59
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Egyik sem érdekel.
2016. dec. 5. 08:50
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Trónok harca. Lenyűgöző mennyi cselekményszálon fut, magával ragadó a világa imádom benne az intrikát. A wd sem rossz sorozat, de nem érzem kimagaslónak.
2016. dec. 5. 10:35
 4/11 anonim ***** válasza:
41%

A walking dead sorozat messze felülmúlja számomra a got-ot.A got 5. és 6. évada kritikán aluli volt véleményem szerint. Mint könyvolvasó mondom ezt.A walking dead története jobban is érdekel,karaktereket is jobban szeretem.A trónok harcában csak megvonom már a vállamat ha meghal valaki,walking deadben szinte mindenkit sajnálok.De igazából felesleges összehasonlítani a kettőt mert nem egy műfaj.

Ha a tűz és jég dala könyvsorozat és a walking dead képregények között kéne dönteni akkor filóznék rajta hogy melyik legyen sőt még a tűz és jég dalát is mondanám de mivel a sorozatokról van szó így egyértelműen walking dead.

2016. dec. 5. 12:08
 5/11 anonim ***** válasza:
24%

Én nem tudok választani.

Mindkettő másért tetszik.

Abban egyáltalán nem értek egyet,hogy a GOT-ban nincsenek annyira elmélyítve a szálak,sőt...az összes sorozat közül amit néztem ez foglalkozik leginkább a karakter fejlődéssel és a minél mélyebb megismerésükkel, erre épül az egész sorozat.

A GOT sokkal inkább a történeti szálakra fekteti a hangsúlyt, nagyon kevés szereplő van akivel igazán mélyen foglalkozik...képtelenség is lenne,annyi szál és szereplő van.

Ezenkívül a GOT jóval "unalmasabb" néha már a hajam téptem,hogy történjem már valami,jöjjön már el az a qrva tél amit az első résztől várok :D

Persze a TWD-ben is vannak bealvós részek,de jóval kevesebb.

Na most úgy tűnhet,hogy walking dead párti vagyok de nem,tényleg nem tudok dönteni és szerintem nem is kell.

2016. dec. 5. 13:49
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

Nehéz ezt megmondani.

A Trónok harca a könyvekhez képes gyenge.

A Walking Dead a képregényhez képest nem tudom milyen, mert a képregényt nem ismerem.

A Trónok harca világa tetszik, szerelmese lettem, na persze nem a sorozat miatt. A könyv magasan veri, de ha nem lenne a sorozat, akkor lehet a könyvet se ismerném, így hálás vagyok neki.

A Walking Dead egy "tipikus" disztópia, de szerintem elég jó a története.

És lehetne még sorolni a dolgokat.

Szerintem mindkettő jó.

2016. dec. 5. 17:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy miért kellett minden kommentet lehúzni százalékban? Fura.
2016. dec. 6. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Mert ha valakinek más a véleménye akkor az már nem hasznos.Már rég ez megy ezen az oldalon sajnos nem kell ezen meglepődni.
2016. dec. 6. 16:59
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Itt inkább az az érdekes, hogy mind a 4 oldal le van pontozva, az akinek csak egyik vagy másik tetszik illetve az aki egyiket se vagy mindkettőt szereti..
2016. dec. 6. 17:41
 10/11 A kérdező kommentje:
Senkit sem pontoztam. Sem pozitívan,sem negatívan.
2016. dec. 6. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!