Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha mindenképp választani kéne...

Ha mindenképp választani kéne egyet a Black Sails, Vikings, Game of Thrones, Walking Dead közül, melyik lenne az, és miért?

Figyelt kérdés

2015. dec. 22. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:

-Walking dead:kedvenc sorozatom,imádom az ilyen posztapokaliptikus világot szóval egyértelmű.

A többi:

-Vikingek: ez is egy fantasztikus sorozat viszont a walking deadet jobban szeretem

-Got: jól indult viszont szerintem már szar lett.Maradok a könyveknél.

-Black sailst még nem láttam.

2015. dec. 22. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Black Sails, azért mert jó a története, pörgős, izgalmas.

Walking Dead: nem szeretem a zombis marhaságokat.

GoT: szar a könyvekhez képest.

Vikings: a Black Sailst jobban szeretem.

2015. dec. 22. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Black sails: Nem nézem.

Vikings: Nem nézem, de az egyik pasi elég cuki, szóval lehet hogy ezt választon a szexi pasi miatt.

Walking Dead: Nem nézem.

Game of thrones: xar a könyvekhez képest.

Maradok nála: [link]

Habár fogalmam nincs ki ez, kit alakít vagy ezmiez. Csak jó nézni a képeket. Szóval Vikings.

2015. dec. 22. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Game of thrones, mert mindig tud újat mutatni, nagyszabású, és leköti a figyelmet, még ha néhol logikátlan karakterek vannak, vagy nem az igazi a történet.

a Walking dead is nagy kedvencem, de arra nagyon rá lehet unni egy idő után, mert egy séma körül forog

2015. dec. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!