Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vikings vs Black sails?...

Vikings vs Black sails? Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

Nem tudom a kettő sorozat közül melyiket kezdjem el.Pl.: Trónok harcát, Spartacust, Zöld íjászt nagyon szeretem szóval kissé ezekhez hasonlót keresnék

18/l

2015. aug. 3. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Helo!

Elegge elterö tema a kettö. Szeirntem dönts ugy, hogy megnezed mindegiyk elsö reszet, es amelyik jobban erdekel, azt valasztod. Nem kell ezt tulspilazni, emg amguy is, a te idöd, es roald van szo - mivel mindket sorozat jo -, igy azt valaszd, ami Neked jobban bejön most.

2015. aug. 3. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Én szeretem mindkettőt, bár Black Sails 2. évadát még nem volt időm megnézni. Igazából amelyik téma közelebb áll hozzád. Kalózok vagy vikingek. De én személy szerint a Vikings-et ajánlom, nem hittem volna, de a top kedvenc sorozataim között végezte. Az 1. évad még nem annyira nagy szám, mondjuk az se rossz csak nekem a végéről elmaradt a várt katarzis. a 2. már jó nagyon, a 3.-at meg egyenesen imádtam, eszméletlen! :)

Black Sails nagyon érdekesen kezdődött, évad közepére picit leülepedett de a végére kialakult. A 2. évad jobb elvileg, amint tudom folytatom azt is. :) Az tetszik benne hogy különösen reális képet mutat a kalózokról, ebből a szempontból mondhatni egyedi.

2015. aug. 3. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő jó,de nekem a kalózos témák mindig jobban tetszettek, mint a vikingesek.
2015. aug. 3. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Alapból én is jobban szeretem a kalózos témát, de a Vikings talán kicsivel jobb sorozat. Meg előnyére válik, hogy az már három évadot megélt :) De jó a Black Sails is
2015. aug. 4. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!