Vikings vs Black sails? Melyiket ajánljátok?
Nem tudom a kettő sorozat közül melyiket kezdjem el.Pl.: Trónok harcát, Spartacust, Zöld íjászt nagyon szeretem szóval kissé ezekhez hasonlót keresnék
18/l
Helo!
Elegge elterö tema a kettö. Szeirntem dönts ugy, hogy megnezed mindegiyk elsö reszet, es amelyik jobban erdekel, azt valasztod. Nem kell ezt tulspilazni, emg amguy is, a te idöd, es roald van szo - mivel mindket sorozat jo -, igy azt valaszd, ami Neked jobban bejön most.
Én szeretem mindkettőt, bár Black Sails 2. évadát még nem volt időm megnézni. Igazából amelyik téma közelebb áll hozzád. Kalózok vagy vikingek. De én személy szerint a Vikings-et ajánlom, nem hittem volna, de a top kedvenc sorozataim között végezte. Az 1. évad még nem annyira nagy szám, mondjuk az se rossz csak nekem a végéről elmaradt a várt katarzis. a 2. már jó nagyon, a 3.-at meg egyenesen imádtam, eszméletlen! :)
Black Sails nagyon érdekesen kezdődött, évad közepére picit leülepedett de a végére kialakult. A 2. évad jobb elvileg, amint tudom folytatom azt is. :) Az tetszik benne hogy különösen reális képet mutat a kalózokról, ebből a szempontból mondhatni egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!