A Jégvarázs (Frozen) miért idén lett ennyire felkapott, amikor egy legalább három éves rajzfilmről van szó?
Figyelt kérdés
2016. dec. 3. 13:20
1/4 anonim válasza:
Nem lett jobban felkapott, mint 3 éve. Akkor a csapból is a Let it go folyt.
2/4 anonim válasza:
3 éve rettentően fel volt kapva, most nem is hallottam róla még az idén...
3/4 anonim válasza:
Amikor kijött, akkor is "divatos" volt, és még mindig lehet kapni játékokat, a szereplők képével díszített ruhaneműket, tolltartót, stb. Ez általában jellemző a Disney filmekre.
Egyébként nem láttam a Jégvarázst, bár, igazán karakteres szereplőnek nekem a hóemberke, Olaf tűnik...
4/4 anonim válasza:
Az RTL későn csapott le rá és akkor ismerték meg még többen. Saját baráti körömből tudom mondani, hogy annak idején az előzetese túlságosan csöpögősnek tűnt és ezért elsőre az idősebbek nem voltak rá fogékonyak. De ahogyan megismerték, ők is ugyanúgy megkedvelték a nagy érzelmi hatások miatt. Fiúként én is így voltam vele, most pedig nagy kedvencem. Tehát azt mondanám, hogy a tizenévesek és huszonévesek adtak neki még egy nagy löketet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!