A rekviem egy álomért film mennyire durva? Megnézheti egy 13 éves?
Figyelt kérdés
Miről szól nagy vonalakban ?Van benne szexuális tartalom?Vagy olyasmi amit egy 13 éves nem érthet vagy nem a korának való?!!!2016. nov. 21. 16:34
11/14 A kérdező kommentje:
Hat nekem egy este ugy jott hogy megnezzem es megneztem ....nem mondom tenyleg vannak benne durva reszek.....de ez egy igazan jo film ,bemutatja ,hogy hova vezet a drogozas....a szineszek tenyleg nagyon jol jatszottak a zene zsenialis es maga az ossz is hat ign kisse lehangolo de .....en ugy ereztem hogy van kiut abbol az egeszbol a neni meg felepulhet Mariann is leszokhat a drogozasrol (ig tudom nagyon nehez de meglehet csinalni) Harry hat ign neki nagyon sjnalom karjat de neki is lehet jovoje meg hat a neger fiunak is(mondjuk az o storyja kicsit kidolgozatlan volt) szerintem de neki is lehet rendes elete...na hat mivel en altalaba mindent pozitivan latok ennek is probaltam pozitiv jovot elkepzelni ....hat igen aztan gondolkoztam es rajottem hogy a film nem epp ezt sugalja ....a neni mar egy ideje ott van (es szerintem mar nincs bedrogozva) de meg mindig a musorba kepzeli magat ...es hat Mariann meg Harry is kivannak keszulve ....hat na ....vegleges velemeny: nem hiszem hogy valaha is drogokhoz nyulok
2016. dec. 6. 18:00
12/14 anonim válasza:
Mondtam,hogy ez sokkal jobban elmondja,hogy ne drogozz mint egy olcsó reklám vagy tanár szájából(bár tudom,hogy csak jót akarnak). Jól tetted,hogy megnézted én is kb. a te korodban néztem meg.
13/14 anonim válasza:
@11: A film befejezése borzasztó negatív és pesszimista: Sara agyát a drog, az őrület és az elektrosokk tönkretette, Harry elvesztette a karját, Tyrone Harryvel a börtönben fog tönkremenni, Marion meg gyakorlatilag egy narkós prosti lett. Ha megnézed, a három fiatal magzatpózba görnyed a film végén - összetörtek, ennyi volt.
Ez a film nem a kilábalásról szól, hanem a drog pusztításáról.
14/14 A kérdező kommentje:
utolso ...a vegen en is erre jottem ra
2016. dec. 7. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!