A Requiem egy Álomért c. film mennyire durva?
Az 1. válaszoló sztem eltúlozta.
Ez attól is függ,h ki milyen beállítottságú ember. Én asszem 18 évesen néztem meg, de különösebben nem rázott meg.
én minden 14évessel megnézetném az iskolában, hogy egy életre elmenjen a kedvük a drogoktól
amúgy én 16 voltam mikor láttam és megrázó volt, de alapfilm. aztán most 19 évesen láttam megint a suliban és ez a vélemény alakult ki bennem. mert 14 évesen már elég felnőtt, hogy rájöjjön, hogy a világ nem teljesen rózsaszín
Nem annyira durva inkább eléggé megrázó.
Bár engem azért rázott meg, hogy mennyire felháborító, hogy néhány barom így tönkreteszi magát az ilyen sz#rokkal maikért ráadásul egy vagyont fizetnek. Hát gratulálok nekik.
Én is meg akartam nézni,de közben jobban utánanéztem és a válaszokat olvasva is eléggé befostam.:D
Úgyhogy inkább várok még vele pár évet,de egyszer mindenképp megnézem.
Mennyi idős vagy kérdező?
Szerintem nyugodtan nézd meg,ez csak egy film.
Viszont megmutatja az ember mire képes a drogért,mittud tenni vele... Szal lehet tanulni belőle.
Egy barátom bebogyózva nézte meg,majdnem behányt a végén, kicsit rosszul lett...
Nem elijeszteni akarlak természetesen, szal hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!