Miért durva A szerb film?
Akkor neked mi a durva film?
Szerintem gyengének max a kiégett lelkű horror filmeken felnőtt emberek titulálják.
Nem gondolom, hogy egy kicsit is durva lenne, ha csak nem az a durva, hogy hogy lehet minden pontján ennyire gyenge. Pocsék rendezés, tehetségtelen színészek, nevetségesen banális forgatókönyv, az operatőr szerintem vak, a tempója csiga lassú. Egyszerűen semmi nincs benne, ami megnézésre érdemessé tenni. Amiért ismert lett, az a két teljesen nevetséges polgárpukkasztó jelenete.
Az egyik legrosszabb filmélményem.
1/10
Azért én általában nagyon beleélem magam a filmekbe. Tudod,mintha velem történne..ha én arra eszmélnék,hogy a saját gyerekemet b..szom a másik csávó meg a feleségemet..hát..nekem ezért volt durva. De szerintem sem a legbetegebb, vannak sokkal jobb filmek is. Egyszer meg lehet nézni.
26/N
Ez a világunk.
Durva, de ha éppen nem a társasággal érzed jól magad, a világunkban is ezek folynak:
Nagyobb köcsögök befolyásolják a nála kisebbeket...
Nem tudom, miért baj ez, de én ezt őszintén gondolom. Nekem mástól van undor a fejemben, másnak ettől. Azzal is tisztában vagyok, hogy akár egy nőnek, akár egy anyának rosszabb ezt látni, mint egy férfinak, de a filmnek üzenete van. A jelenetek csak eszközök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!