Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért jó a Breaking Bad sorozat?

Miért jó a Breaking Bad sorozat?

Figyelt kérdés
Még a legelső részét megnéztem, de valahogy semmi értelmét nem láttam, nem is jöttem rá, hogy miről szól. Viszont nagyon sokan szeretik, minőségi sorozatnak tűnik ezért aki nézi, elmondaná nekem röviden, hogy miről szól és mitől olyan jó? Lehet megpróbálkoznék vele még egyszer.
2016. nov. 19. 15:26
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Jó karakterek, elgondolkodtató, izgalmas, kerek történet, megszerkesztettség, karakterfejlődés a köbön...már amit szavakban meg lehet fogni. Olyan sorozat ami teljesen beszippant. Amúgy az alap story az hogy egy középiskolai kémia tanárról kiderül hogy rákos és e miatt amikor jön egy lehetőség hogy drogfőzésből jó sok pénzt tudna keresni belemegy, hogy a családjára tudjon pénzt hagyni. Aztán szép lassan megváltozik az illető és már nem ez lesz a fő motivációja és a többi amit írnék az igazából már spoiler. Az a lényeg hogy nagyon jó sorozat, adj neki még egy esélyt.
2016. nov. 19. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!