Ajánlanátok filmeket, sorozatokat/bemutatnátok az alábbiakat?
Nem tudom eldönteni, melyiket kezdjem el, és sokat segítene, ha leírnátok mi az erőssége/gyengéje ezeknek. Olyan is érdekel, ami itt nem szerepel.
Egyébként a "Breaking Bad", " Hazudj, ha tudsz!" eddig a kedvenc.
Rövid leírás alapján a Mr. Robot, House of Cards, az ami igazán érdekel, talán még a TWD is, mert posztapokaliptikus, de a "MINDEN, amit a Walking Deadről tudnod KELL!!!" c. videó kicsit elriaszt.
Sherlock
True Detective
House of cards
Narcos
Dexter
Peaky Blinders
Better Call Saul
Mr. Robot
The Walking Dead
Ash vs Evil Dead
Suits
The 100
A posztapokaliptikus filmeket nagyon szeretem, örülnék néhánynak.
posztapokaliptikus filmek:
Mad Max
Országúti bosszú
Snowpiercer
Az ember gyermeke
Az út
Kamera által homályosan
V, mint vérbosszú
Equilibrium - Gyilkos nyugalom
Legenda vagyok
A nő
2020: A tűz birodalma
Walking Dead-et kezd el, nem hiába nézik annyian, tényleg nagyon jó. Nyilván vannak benne unalmas részek, meg nyilván nem mindenkinek fog tetszeni, de egy próbát megér.
A The 100 pedig szintén nagyon jó, azt is ajánlom. Az első két évad meglepően tetszett.
A walking deadnek az első évada nekem is uncsi volt egy kicsit de a 2 évadtól már komoly függő lettem. a legjobb sorozat számomra avilágon :D és amit még nagyon ajánlanék az a The 100 és ha szereted a vámpírokat akkor a vámpírnaplók, de ha eljutottál a 3 évad végére kezd el nézni az ősök símű sorozatot is :)
. ha meg a hősökért vagy oda ott a zöld íjász ésa a spin offja a the flash. én ezeket imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!