Mely animéket ajánlanátok 40 éves nőknek ill.40 éves férfiaknak?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 21:18
1/8 anonim válasza:
Ez szerintem kicsit értelmetlen, mivel animéről beszélünk(de talán ez mindennel így van). Az ízlést nem a kor határozza meg, ha mondasz pár példát, miket láttál és mik jöttek be, vagy esetleg műfajt, amik bejönnek, már sokkal könnyebb dolog lenne megválaszolni.
2/8 anonim válasza:
Death Note, Parasyte the Maximum, Monster, Ajin, Bresrk, High school of the dead, Hellsing
Nodame cantabile (komoly zene, semmi véres cucc) talán még Romeo X Juliet, Szentjánosbogarak Sírja
Remélem segítettem...
3/8 anonim válasza:
Ezek inkább + 18 ak fentiek 40 évesen sem késő.
4/8 anonim válasza:
Vannak remek animék amiket kifejezetten felnőttek számára készítettek. Ilyenek például: Ghost In The Shell, Perfect Blue, Tokyo Godfathers, Millenium Actress, Ghost In The Shell: Stand Alone Complex, Berserk, Cowboy Bebop, Mononoke Hime, The Wind Rises, Jin-rou, Usagi Drop, Baccano
6/8 A kérdező kommentje:
Nem nekem kéne hanem a szüleimnek.Még nem láttak animéket.
2016. febr. 29. 17:50
7/8 anonim válasza:
Nodamétől kezdve a sort Deaht Note nem túl brutális nyomzós apudnak jó lehet. Ha Ncis néző könnyen bejöhet neki. Van szinkronnal is és élő szereplős film is.
Van Kaleido star semmi brtualitás. Nana stb anyudnak...
8/8 anonim válasza:
Nana
Nodame Cantabile
Kimi ni Todoke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!