Harry Potter vagy Avatar?
HARRY POTTER!!!
bolond, aki ezt megkérdőjelezi
:DDD
sztemis potter;D
az filmben az avatar jobb, könyvben viszont a HP tisztességtelen előnnyel indul, ha azt nézzük, hogy avatarból nincs könyvXD de ha lenne, nem biztos, hogy elolvasnám, én nem szapulom annyit a történetét (illetve a "történetnélküliségét") mint általában szokás, de annyira azért nem jó, hogy könyvben is izgalmas legyen. max azért olvasnám el, mert kíváncsi vagyok a filmből kimaradt részekre (vannak bőven, a forgatókönyvben a film rendezői változatánál is sokkal több van benne, de forgatókönyvet olvasni nem olyan izgalmas:D)
szóval elsősorban HP könyv, aztán avatar meg HP film holtversenyben (látványban az avatar bő orrhosszal nyer, de történetben a HP simán lenyomja)
"a Harry Potter egy Gyuruk ura utanzat" - ez bővebb kifejtést érdemelne, mert sokmindenre rá lehet fogni, hogy GyU utánzat, de HP meg GyU én bizony semmi hasonlóságot nem tudok felfedezni (mind2ben varázsolnak, meg vannak bennük trollok, de még ezek se hasonlítanak egymásra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!