Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ezek közül melyik sorozatot...

Ezek közül melyik sorozatot érdemes elkezdeni?

Figyelt kérdés

Mindig szerettem a sorozatokat, de amiket néztem, szinte mind véget ért. Van pár most, ami érdekelne, de nem tudom melyikbe érdemes belekezdeni? Párhuzamosan csak 2-3-at szoktam egyszerre nézni.

Black Sails

Gotham

Da Vinci's Demons

Marco Polo

Boardwalk Empire

The Last Ship

Sillicon Valley

De amúgy ha valaki ezen kívül tud ajánlani valamit, azt is megköszönöm. Stílus mindegy, csak ne szappanopera, vagy ilyen bizb...z helyszínelős sorozat legyen. :D

2016. nov. 17. 18:03
 1/3 anonim válasza:
100%

A Black Sails nagyon jó, ezek közül azt ajánlom a legjobban. Az egyik kedvencem.

A Gotham sem rossz, bár azt már nem követem.

Resurrection, Black Mirror, Westworld jutnak most eszembe amiket ajánlanék.

2016. nov. 17. 18:37
 2/3 A kérdező kommentje:

A Black Sails-t régóta el akartam kezdeni, azért is írtam első helyen. :)

A Black Mirror-t lecsekkoltam, nagyon jónak tűnik, már szedem is az első évadot. :D

Köszi a választ!

2016. nov. 17. 19:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a Black Sails-t láttam. Nem bántam meg, hogy bele kezdtem. Ha listában van, kezd el :)
2016. nov. 17. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!