Melyik Sherlock sorozatot érdemes elkezdeni nézni?
A régi Granada félét Jeremy Brettel, mert az az igazi Doyle Sherlock Holmes és utána nagyon-nagyon ajánlom a Cumberbatch sorozatot is mint az előttem írok.
Ez a két verzió a legjobb! :)
Utolsó vagyok... Még annyit, hogy szerintem egyik sem olyan mint a Hannibál, de pl. színészek terén nagyon jók.
A BBC Sherlock egész csapata zseniális!
Akkor erre tényleg jó a Sherlock! Lehet, hogy nem mindenkinek segít ennyit, de az én angolom rengeteget javult amióta nézem. Emellett jó szórakozás is. :)
- Megint az utolsó válaszoló
Hát én legelőször angol nyelven, de magyar felirattal néztem. Aztán mivel rajongó lettem ( 4 éva az vagyok már XD ) többszörös újranézéskor már angol volt a felirat is. Ez szerintem inkább az alap angoltudásodtól függ és mondjuk attól, hogy mennyire tetszett a sorozat.
Ezek szerint elkezded nézni? Ennek örülök. :)
- Utolsó
Igen, eddig 3 évad mindig 3 epizóddal, plusz egy elég friss speciális karácsonyi rész. Tehát eddig 10 rész. Illetve ha érdekel van egy pilont az első évadhoz és egy mini youtubes epizód a 2. évad végére és 3. évad közé... 2017 elején jön majd a 4. évad, ami lehet, hogy az utolsó lesz sajnos... :(
Amúgy ha lesz véleményed vagy netán beszélgetnél róla vagy valami segítség kell a sorival kapcsolatban, akkor nyugodtan írhatsz nekem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!