Elgondolkodtató Filmeket esetleg Sorozatokat keresek!?
Figyelt kérdés
Nem kimondottan ilyen örökzöldeket keresek amit mindenhol leírtak mert már a nagyját láttam. (Inception, Donnie Darko, 7 élet, mr nobody stb stb.)2016. nov. 8. 20:11
1/8 anonim válasza:
Hát nekem haverom ajánlotta a Mr. Robot című sorozatot. Bár még nem kezdtem el nézni de állítólag abban is vannak ilyen filozófikus elgondolkodtató dolgok.
2/8 anonim válasza:
Titkos ablak, Gran Torino (mind a kettő máshogy elgondolkodtató, talán inkább a Titkos ablak, amit jobban ajánlanék) Nem tudom,h nem e klissék vagy,hogy biztosan kedvelni fogod ezeket a filmeket, de én nagyon szeretem mind a kettőt,ezért ajánlom.
3/8 anonim válasza:
Elgondolkodtató sorozat például a Sherlock, Hannibál, Az ifjú pápa (most indult).
4/8 anonim válasza:
Én is a pápásat akartam írni!
Talán még a Broadchurch-t mondanám.
5/8 anonim válasza:
Egytől-egyik nagyon jó filmek,érdemes mindet megnézni.
Mandarinok 2013
Perfect sense 2011
Mártírok 2008
Borgman 2013
Memento 2000
Oldboy 2003
A mások élete 2006
Szentjánosbogarak sírja !! 1988 (Ez egy japán rajzfilm és ez az amit soha többet nem vagyok hajlandó megnézni annyira szíven ütött.)
Próbáltam kihagyni tipikus mainstream filmeket,de abból is tudtam volna párat írni.
6/8 anonim válasza:
mulholland drive
10 cloverfield lane
harcosok klubja
hetedik
ragyogás
memento
viharsziget
a boldogság nyomában
gondolom ezek közül is láttál jópárat de azért leirtam, hátha mégsem:)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. nov. 10. 18:39
8/8 anonim válasza:
Az időhurok eléggé elgondolkodtató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!