Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sorozatfüggők figyelem!...

Sorozatfüggők figyelem! Ajánlanátok sorozatot?

Figyelt kérdés
Szóval elég válogatós vagyok sorozatok terén, sokat elkezdek, de nagy részükre ráunok. Csak egy van ami igazán megragadta a figyelmemet. Ez a Trónok harca (nagy fan vagyok). De ugye még több mint egy fél év, mire a kövi évad kijön. Addig szeretnék elkezdeni egy sorozatot. Légyszíves ajánljatok pár igazán igényes, eseménydús, A-listás sorozatot. Hülyéskedők kíméljenek. Rendes válaszolóknak megy a zöld pacsi!

2016. nov. 7. 21:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Walking dead(bár nem valószínű hogy bejönne neked a leírtak alapján mert inkább dráma, de a legjobb),Vikingek,Sons of anarchy,Dexter
2016. nov. 8. 12:16
 12/21 anonim ***** válasza:

Breaking bad 8befejezve,4 évadosvolt asszem

Ray Donovan,nagyon izgalmas, most a kedvencem a Trónok harcán kívül.

2016. nov. 8. 13:15
 13/21 katalin4 válasza:
The walking dead én imádom ❤
2016. nov. 8. 16:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Leirtam úgy 20 sorozatot ismeretetéssel erre nem engedte törölni mert egy jogokat sértő kérdésemet törölték és épp kiirta a hibaüzenetet küldésnél, bexarás :D
2016. nov. 8. 17:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ismét össze szedem a gondolataimat, mert ugyis unatkozok :D

Sok ilyen posztot olvastam, én is tettem ki a kérdést, de legjobban az zavart mikor rá kellett keresnem egyesével a sorozatokra miről is szólnak, igy egy pár szavas jellemzéssel leirom. :)

Rengeteg sorozatot nézek, a munkában egyedül vagyok megtehetem, hogy egész nap megy a laptop és hallgatom sorban a sorozatokat, igy van, hogy 1-2 hét egy sok évados is. :)

Azokat irom most csak le amit legalább 4-5x láttam és van legalább 3-4 évad :D

-Dr. Csont (törvényszéki antropológus egy fbi ügynökkel karöltve ügyeket old meg, rengeteg tudományos dolog és igen jól kidolgozott történetek. Nagyon lefoglalt mindig)

-Született feleségek (kertvárosi feleségek, férjek, gyerekek, van dráma, humor minden ami kell, sosem unalmas)

-Brilliáns elmék (ügyvédekről szól, egy elkanászodott tehetséges gyerek akit felkarol egy ügyvéd és a segédje lesz)

-A szökés (srác bátyját lecsukják, talán halálra is itélik, hogy megmentse börtönbe kerül ő is és meg akarja szöktetni, maga a szökés nem csak a börtönből való szökésről szól.)

-Dexter (egy sorozat gyilkos psichopata a főszereplő, aki a rendőrségen dolgozik vérnyomelemzőként... :) )

-Amerikai horror story (nagyon beteg tipikus amerikai sorozat, horror, dráma, thriller, fordulatos és lefoglalt mindvégig, még most is jönnek ki új évadok).

-Nancy ül a fűben (kertvárosi feleség, özvegy lesz miből éljen meg? elkezd füvet árulni... csak 2x-ra tudtam végig nézni de nem bántam meg :))

-Fiúk a klubból (nem irtad, hogy fiu/lány vagy, melegekről szól általában csak lányok nézik, én már vagy 6x.. :) )

-Spartacus (a jól ismert történetet dolgozza fel rengeteg CGI-vel)

-Gyilkos elmék (fbi ügynökök, profilozók, akik a bünőzök személyiségét elemzik, alkotnak egy profilt róla és ez alapján kapják el őket.

-Grace klinika, Dokik, Dr House (mind kórházas sorozat, az első inkább érzelmi szálakra megy rá műtős doktorok, a második vigjáték, a dr house inkább tudományos oldalról közelit.

-Glee (középiskolás sorozat, egy énekklubb akik versenyekre járnak, musical sorozat, sok dijat kapott)

-Mentalista (egy férfi aki "belelát" az emberek fejébe és igy segiti a rendőrök munkáját)

-A nagy svindli (egy hamisitó, profi bünőző akit elkapnak és egy rendőr a segitségért cserébe kihozza onnan.)

-Odaát (két testvér szellemekre, démonokra túlvilági dolgokra vadászik eleinte.. a történet bonyolódik és egyre izgalmasabb)

-Jóbarátok (örök klasszikus gondolom ismered 6 fiatal életét követhetjük nyomon sok humorral)

-Két pasi meg egy kicsi (egy elvált férfi gyerekével odaköltözik a bátyjához aki nem igazán látja őket szivesen, minden részben temérdek humorral.)

-Már megint Malcolm (szegény családban élő de rettentő okos gyerek, sok testvérrel. Az egyik legjobb humoros sorozat, minden karakter el van találva.)

-12 majom -!!!! - ezt nagyon ajánlom ha szereted a fordulatokat még csak 2 évados de jön a 3.

Világvége 2044, egy virus elterjedt, visszaküldenek valakit, hogy akadájozza meg a dolgokat.. de ám ok okozat. Érdemes megnézni

Biztos van olyan sorozat amit az előzőben ajánlottam most meg elfelejtettem, ezek ugrottak be hirtelen.

Ha érdekel még és tudok szivesen megirom :)

2016. nov. 8. 18:00
 16/21 anonim ***** válasza:

Black Sails/Fekete vitorlák

Vikingek/Vikings

Breaking Bad/Totál szívás

Prison Break/A szökés

The Walking Dead

Spartacus: Vér és Homok (1. évad, a többi szerintem nem oylan jó)

Hannibal

2016. nov. 8. 18:00
 17/21 anonim ***** válasza:

Chicago Fire-t kihagytam utolag (chicagoi tüzóltókról szól és igen jó kis sorozat) :)

Továbbá a The 100 (jövőben játszodik, a föld élhetetlen, az űrben élnek az emberek, de a hajón fogytán a nyersanyag igy 100 fiatalt leküldenek a földre tesztelni) :)

2016. nov. 8. 18:08
 18/21 anonim ***** válasza:

Bocsi, az 5# lennék.

Az említett Odaát a Supernatural magyar címe, ezt elfelejtettem odaírni.

Tehát már ketten ajánljuk :)

2016. nov. 8. 20:07
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! :D
2016. nov. 9. 16:38
 20/21 Suha Péter ***** válasza:

American horror story

Grimm

Supernatural

Gotham

How to get away with murder (Az első és a második évada nagyon jó, de a harmadik elég gyenge lett ezekhez képest)

Once upon a time

The Flash

Lucifer

Legends of Tomorrow

Scream Queens ( vígjáték😄)

The Strain

Teen wolf

Kb ennyi jutott eszembe. Mind nagyon jo 😉🙂😄

2016. nov. 12. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!