Sorozatfüggők figyelem! Ajánlanátok sorozatot?
The Last Ship. Nagyon jó sorozat.
Vagy a Róma. Mindössze 2 évad mondjuk.
Csillagkapu Atlantisz, nekem nagy kedvencem.
Shadowhunters (januárban jön a 2. évada)
Babylon-5. Abszolút kedvencem, sci-fi
Katonafeleségek
Pacific (10 részes minisorozat, de jó)
Vikingek
Shark (James Woods hatalmasat játszik benne, jó sorozat)
Most ennyi jutott eszembe.
Ezeket mindenképp, mert pörgősek, nagyon kevés a vontatott szál, igényes munkák:
Banshee
Fekete vitorlák
Spartacus
Lassabbak, azonban érdekesek és szintúgy igényesek:
A rejtély
A törvény nevében
Bár előttem már írták, én csak megerősíteni tudom, mert szerintem minden idők egyik legjobb, leghitelesebb, történelmileg is kifejetetten hű minden tekintetben:
Róma
A második vagyok.
Még egy, ami ugyan rövid, de minden percét megéri:
A Szaddám-klán
Én inkább fantasy-horror kedvelő vagyok a két kedvencem a Grimm és a Supernatural.
A Grimmet különösen ajánlom, tényleg függővé tesz. Volt, hogy 6 epizódot lenyomtam egymás után, pedig csak kettőt terveztem :) Fantasztikus univerzuma van, tényleg nagyon érdekes. Felesleges lenne mesélnem róla, leírni egy kicsit hosszas lenne. Ezt ajánlom elsőként.
A Supernatural valamivel durvább, de nekem nagyon tetszik. Egy jó kis pörgős sorozat szellemekkel, démonokkal, természetfeletti lényekkel, angyalokkal, istenekkel, vámpírokkal meg minden furcsasággal. Szerintem nézd meg ezt is, erre is nagyon rá lehet függeni.
De nem húzom tovább a szót, megyek és megnézek pár epizódot :)
Vikingek
Fekete vitorlák
Spartacus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!