Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Elena és Damon összejönnek?

Elena és Damon összejönnek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 13:38
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:

Damon tuti nem fogja feladni hiszen tényleg beleszeretett Elenába!!!Szerintem összefognak jönni!Olyan jó lenne ha összejönnének!!!Stefan olyan unalmas!!! Damon és Elena szép pár lennének együtt!!!!A 2.évad első részét már láttam neten!itt egy cím ahol meg lehet nézni angolul de magyar felirattal:

[link]

2010. szept. 13. 18:35
 22/38 anonim ***** válasza:
hát én az első rész után kíváncsi vagyok, h damon hogy fogja megnyerni elenát:) eddig elég jól haladt, de ezt megnézem h hogy fog neki elena megbocsátani... hiába van az h mi itt képernyő előtt elolvadunk már egy nézésétől is, azért ha vki ilyen agresszív néha, attól én félnék tuti
2010. szept. 14. 13:26
 23/38 anonim ***** válasza:

Hát,Damon így fejezi ki,hogy "szeretlek":)De talán hatásosabb lenne,ha kedveskedéssel,vagy egy szál virággal adná Elena tudtára...bár ha jobban visszaemlékszem,az 1.évadban az egyik részben adott is neki egy szál rózsát:)

A 2.évad 3.részében Elena eléggé bunkó volt...szegény Damon:(

Annyira jó lenne,ha összejönnének:)Stefan tök uncsi...és gondoljatok csak bele,hogy Damon mennyit változott Elenáért!Remélem,hogy össze fognak jönni:)

2010. szept. 26. 10:41
 24/38 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Én Elena helyében biztos,hogy nem félnék Damontól,hisz szerelmes belé,egy haja szálát sem görbítené!Sőt,már egy csomószor mentette meg az életét.Bár ha az én tesómmal ezt tenné hirtelen felindulásból...de nagyon megbánta,amit tett,Elena pedig szarik a bocsánatkérésére...hát,remélem,majd megbocsát neki:)

2010. szept. 26. 10:46
 25/38 anonim ***** válasza:

Utánaolvastam a könyvsorozatnak, aminek az utolsó előtti kötetében Damon megkapja Elenát, aki addigra már vámpír lesz és Stefan kétségbeesetten küzd, hogy Damont megölje és Elenát visszakapja, az utolsó részben pedig a történet szerint Elena meghal és a testvérpárnak össze kell fognia a város megmentésért...Hát remélem a sorozat nem ragaszkodik túlságosan a könyvhöz, bár más megoldást nem látok a szerelmi háromszög megoldására, mint valamelyikük halálát. Ez lehet hogy nem happy end lesz a sokadik évad végén. Nem is tudom hány évad lesz, de a sorozat 4 könyvből áll és én úgy látom, hogy a 2. évad még az első könyvet dolgozza fel.

[link]

2010. okt. 17. 21:39
 26/38 anonim ***** válasza:
A könyv kicsit sem hasonlít a sorozathoz...
2010. nov. 4. 21:18
 27/38 anonim ***** válasza:
egy szál virággal....??? hát ezt elképzeltem ahogy ott áll az ajtóban és tök romantikusan odanyújtja neki a rózsát....:/ valahogy nem tom elképzelni...inkább egy szenvedélyes csókkal <3<3
2010. nov. 5. 09:21
 28/38 anonim ***** válasza:

Mindegy,hogy hogyan,csak jöjjenek össze!:)

Kár,hogy a 2.évad 8.részében Elenának el kellett felejtenie,amit Damon mondott neki:(

2010. nov. 7. 10:14
 29/38 anonim ***** válasza:
Én sírtam azon a részen :'( remélem azért összejönnek
2010. nov. 7. 13:13
 30/38 anonim ***** válasza:
REMÉNYKEDJÜNK :D
2010. nov. 13. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!