Elena és Damon összejönnek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 13:38
1/38 anonim válasza:
remek kérdés.. szerintem max. egy csók erejéig,de elena marad az 'unalamasjófiú' Stefannal aki mostanában egyre izgibb rosszfiú!!:)
2/38 A kérdező kommentje:
:D
Én oda vagyok a Damonért, azért jó lenne, ha összejönnének, nagyon izgi ennek az évadnak a vége!! (L)
2010. ápr. 28. 17:43
3/38 anonim válasza:
En azt olvastam valahol,hogy a masodik evadban, Stefan lessz a legjobban 'meglepodve' Katherine visszateresen. . . gondolom,hogy Stefan meg taplal erzelemeket Katherine irant, es ebbol 'bajok' lesznek. Meg azt is olvastam,hogy Damon probalja megvedeni Elenat, de Katherine atvaltoztassa vampirra, de csak ket hetig marad vampir. Elena erzelmei fokozodnak majd Damon irant.
5/38 anonim válasza:
a taylor az ugye vérfakas lesz? mer amikor volt az a baleset akkor ilyen furcsa volt a szeme.....:O
6/38 A kérdező kommentje:
:D
tuti vérfarkas, az apja is az volt, ezért lett rosszul a hangtól amikor begyűjtötték a vámpirokat.
Én Damont nagyon birom (L)
Alig várom a 2. évadot :P
2010. júl. 8. 20:54
7/38 anonim válasza:
ha jól tudom összejön Elena meg Damon mivel az őket alakító színészek (Ian Somerhalder és Nina Dobrev) a valóéletben együtt vannak!
8/38 anonim válasza:
dehogy vannak együtt!! neeeem!! Iannak van barátnője, de nem Nina!! egyébként tudtátok,hogy Nina Bulgáriában született??:)
9/38 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy Ian és Nina együtt vannak!!:)
Team Damon!:)Biztos,hogy összejönnek,de szerintem sajna csak egy időre,és tuti nem az lesz majd a történet legvége,hogy ők együtt maradnak...:(
Szerintem Stefant fogja választani:(
10/38 anonim válasza:
honnan veszitek,hogy ian+nina??:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!