KAMUI kérdése:
Halálos kitérő 6 magyarul? Rengeteg helyen kerestem de nem találom fent van valahol magyarul?
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 03:04
1/3 anonim válasza:
Nehéz lenne megtalálni, lévén, hogy nem létezik.
Az viszont engem érdekelne, hogy miért akarnál megtalálni egy ilyen szarságot?
2/3 anonim válasza:
Én feliratosan néztem! De amugy első válaszoló,ilyeneket szerintem tök felesleges írni..
Valakinek az ilyen típusú film jön be valakinek nem..Én pl Rockyt nézek akkor az is hülyeség?Mert annak sincs valóságlapja
3/3 A kérdező kommentje:
Így már értem csak sok helyen fenn van a magyar jelzést a hangot illetően ezért furcsálltam---
Nos nem azért mert kedvelem a filmet szerintem az a film bizonyítja mennyi beteg ember van mármint hogy mennyi rész lett ha érted a célzást...:D
Azért 1 ilyen szintű beteges filmet ne emlegessünk 1 kalappal ha lehet.....xD
2016. nov. 6. 02:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!