Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Walking Dead félelmetes,...

A Walking Dead félelmetes, vagy undorító?

Figyelt kérdés

Nagy felhajtás volt a legújabb évad 1. része körül, ezért belenéztem, és kíváncsi lettem, hogy hogyan jutottak oda a főszereplők.

Milyen a sorozat?

Félelmetes? Tehát vannak hirtelen megjelenő undormány zombik?

Undorító? Tehát vannak be csúnyán rothadók zombik? :D Gyomorforgató jelenetek? Sok vér?

2016. nov. 2. 21:34
 1/7 anonim válasza:
100%
Drámás. Az a sorozat nem egy kaszabolós horror, emberekről szól, akik rosszabb szörnyek tudnak lenni mint a zombik.
2016. nov. 2. 21:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nem erre vonatkozik a kérdés.
2016. nov. 2. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Már pedig részben arra is vonatkozik amit az első írt...

Vannak benne durvább jelenetek, "csúnyán rothadó zombik" is de a hangsúly nem azon van...

A karakterfejlődés van előtérbe helyezve, ezért ahogy az első írta dráma.

Félelmetesnek nem nevezném, van benne jumpscare is persze, de a sorozat ilyen téren is inkább arra megy rá, hogy ráhangoljon az egész hangulatára, és még az adott rész végeztével is érezd a hatását.

Kezd el nézni, majd meglátod, szerintem megéri átvészelni néhány véres jelenetet, mert összességében jó sorozat.

2016. nov. 2. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:

A hirtelen megjelenő undormány zombik nem jellemzőek.

Persze van belőlük bőven rothadó,undormány de kifejezetten nem az a műfaj ami arra megy rá,hogy a hirtelen effektusoktól összecsináld magad.

Igen, vér és gyomorforgató, csúnya halálok is vannak de ez csak a felszín.

Én nagyon kétkedve kezdtem el nézni a sorozatot,mert nem szeretem ezeket a véres,kaszabolós,gyomorforgató horrorfilmeket sem...azóta az egyik kedvenc sorozatom lett.

Őszinte és teljes mértékben realisztikus,minden cukormáz és körítés nélkül.

2016. nov. 3. 07:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Megnéztem 3 részt.

Egyelőre nem vészes :D

2016. nov. 3. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:

A sorozat ténylegesen félelmetes, undorító, gyomorforgató, de nem a zombik vagy a sok halál miatt, hanem a túlélő emberek miatt, akik igazából a valódi veszélyt jelentik a főszereplőkre.

Valamilyen szinten ők a "Walking Dead", a sétáló holtak, mivel emberi mivoltuk rég kihalt belőlük, csak a túlélés ami számít.

2016. nov. 3. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ebben a világban ölsz vagy meghalsz. Illetve meghalsz és ölsz."

/Philiph Blake - A Kormányzó/

2016. nov. 4. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!