A Walking Dead félelmetes, vagy undorító?
Nagy felhajtás volt a legújabb évad 1. része körül, ezért belenéztem, és kíváncsi lettem, hogy hogyan jutottak oda a főszereplők.
Milyen a sorozat?
Félelmetes? Tehát vannak hirtelen megjelenő undormány zombik?
Undorító? Tehát vannak be csúnyán rothadók zombik? :D Gyomorforgató jelenetek? Sok vér?
Már pedig részben arra is vonatkozik amit az első írt...
Vannak benne durvább jelenetek, "csúnyán rothadó zombik" is de a hangsúly nem azon van...
A karakterfejlődés van előtérbe helyezve, ezért ahogy az első írta dráma.
Félelmetesnek nem nevezném, van benne jumpscare is persze, de a sorozat ilyen téren is inkább arra megy rá, hogy ráhangoljon az egész hangulatára, és még az adott rész végeztével is érezd a hatását.
Kezd el nézni, majd meglátod, szerintem megéri átvészelni néhány véres jelenetet, mert összességében jó sorozat.
A hirtelen megjelenő undormány zombik nem jellemzőek.
Persze van belőlük bőven rothadó,undormány de kifejezetten nem az a műfaj ami arra megy rá,hogy a hirtelen effektusoktól összecsináld magad.
Igen, vér és gyomorforgató, csúnya halálok is vannak de ez csak a felszín.
Én nagyon kétkedve kezdtem el nézni a sorozatot,mert nem szeretem ezeket a véres,kaszabolós,gyomorforgató horrorfilmeket sem...azóta az egyik kedvenc sorozatom lett.
Őszinte és teljes mértékben realisztikus,minden cukormáz és körítés nélkül.
Megnéztem 3 részt.
Egyelőre nem vészes :D
A sorozat ténylegesen félelmetes, undorító, gyomorforgató, de nem a zombik vagy a sok halál miatt, hanem a túlélő emberek miatt, akik igazából a valódi veszélyt jelentik a főszereplőkre.
Valamilyen szinten ők a "Walking Dead", a sétáló holtak, mivel emberi mivoltuk rég kihalt belőlük, csak a túlélés ami számít.
"Ebben a világban ölsz vagy meghalsz. Illetve meghalsz és ölsz."
/Philiph Blake - A Kormányzó/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!