Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem tudom melyik ez az anime?

Nem tudom melyik ez az anime?

Figyelt kérdés

Már nagyon régen láttam (még az animaxon) vmi árva(?) gyerekek vannak benne, de hogy mi volt a lényege/története arra nem, de már régóta motoszkál a fejemben. Csak két kis részlet maradt meg, az egyik amikor a gyerekek be akarnak menni vmi fontos/gazdag emberhez, de az ajtónálló nem akarta beengedni őket, mire az egyik srác adott neki egy aranyrögöt amiről később elmondta a többieknek hogy csak aranyszínűre festette vmi sprayel. A másik amikor vmi furcsa helyen jártak ahol ha nem voltak elég óvatosak és 'elaludtak' akkor többé nem tudnak elmenni mert vmi növényszerű indák benőtték őket és a végén kővé változtak, és közben a multjukról álmodnak (itt az egyik srác zongorázott, és innen emlékszem h vmi árvaházból indltak)

Tudom hogy ez így elég kevés, de örülnék ua valaki tudna segíteni :) előre is köszi :)

2016. nov. 2. 19:32
 1/5 The magic of banana ***** válasza:

Ez esetleg?

[link]

2016. nov. 2. 21:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, a grafikája nem ilyen volt (inkább hasonlított a pokemon-éra, de biztos hogy nem az volt) azért köszi :)
2016. nov. 2. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
*Kommentel mert érdekesnek hangzik*
2016. nov. 3. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
szinkronos?
2016. nov. 30. 17:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy emlékszem igen
2016. dec. 2. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!