Szerintetek Robin Williams filmjei giccsesek? Miért igen?
Miért nem?
Én nem mondanám annak, bár lehet azért mert többek között az Ő filmjein nőttem fel. (Peter Pan, Jumanji, FLubber stb). Egyébként lehet, hogy ha felnőtt fejjel nézném meg ezeket először, már én is giccsesnek tartanám.
2016. nov. 2. 21:10
2/11 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért tették át ebbe a kategóriába. A drámaibb filmjeiről se feledkezzünk meg.
Az én ízlésemnek nem azok, nagyon szeretem a filmjeit. Még olyan filmjével nem találkoztam, aminek nem lenne mélyebb mondanivalója, csak sok esetben humorral van elfedve - nálam ez nem a giccs kategória. (A Mrs.Dubtfire c filmet is előszeretettel hívják vígjátéknak, pedig... Tartalmaz ugyan humoros elemeket, de nálam nem ez a vígjáték)
Más az ízlésünk, nekem pl a Ha eljön Joe Black, P.S. I love you giccses filmek, más meg imádja őket. Ez ilyen :)
2016. nov. 4. 12:20
4/11 A kérdező kommentje:
Ha eljön Joe Black című film valóban giccses, de sajnos Robin Williams vígjátékai nem igazán képesek mosolyt csalni az arcomra. A Jó reggelt Vietnamon gyerekkoromban nevettem, ma egyáltalán nem tartom viccesnek, sőt rendkívül erőltetett.
Ami viszont gyöngyszem az a Holt költők társasága, Good Will Hunting, Ébredések.
Érdekes filmek is vannak.Pl:Holt költők társasága.Persze a legtöbb film infantilis,ezért bosszant sokakat.
2016. nov. 8. 09:13
Nekem sok kedvencem van tőle: Holt költők társasága, Good Will Hunting, Sötétkamra, Patch Adams, 200 éves ember, Csodás álmok jönnek... Nálam mind gyöngyszem, de megértem, ha valakinek túl sok, erőltetett, vagy giccses.
2016. nov. 8. 10:42
7/11 A kérdező kommentje:
A Holt Költők Társaságát vagy tízszer láttam legalább. Egyik kedvenc filmem, amiért megérdemelte az Oscar-díjat. Továbbá felejthetetlen a Good Will Hunting, Ébredések. Ugyanakkor a Mrs. Doubtfire féle filmek már már fájdalmasan mézes-mázosak.
Good Will Huntingért kapott Oscart, nem a Holt költőkért :)
2016. nov. 9. 15:52
9/11 A kérdező kommentje:
Rosszul emlékeztem. Legjobb férfialakítás jelölést kaptak a Holt költőkért. Pedig az én érzelmi világomhoz közelebb áll a Holt költők. Nem értem, ezért az alakításért, miért nem jutalmazták Oscarral.
Én is inkább a Holt költőkért adtam volna neki, az a film varázslat, és tökéletesen játszik benne.
2016. nov. 10. 09:12
Kapcsolódó kérdések: