Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az American Horror Story 5....

Az American Horror Story 5. évada tényleg el lett rontva?

Figyelt kérdés
Pár helyen hallottam, vagy mondták, hogy az AHS 5. évada elég sz@r. Ez szerintetek is így van? Még nem jutottam el odáig, és kíváncsi lennék mások véleményére, hogy érdemes-e belekezdeni. Előre is köszi :)

2016. okt. 31. 00:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
A 2. után az összes többi szar volt.
2016. okt. 31. 01:26
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Én nem osztom az előttem szóló véleményét, noha az tény, hogy a második a legjobb. Ettől függetlenül én elvoltam a későbbi évadokkal is, igaz folyamatos a minőség csökkenés. Az ötödik évad szerintem egész jól kezdett(igaz a "pilot" rossz volt), de a közepe táján nagyon szétesett. Ezek a szétesések a korábbi évadokra is jellemzőek, de itt volt a legsúlyosabb. A történet végeredményben gyenge lett, de a hangulata sokban kárpótol és nem egy színész alakít ismét zseniálisat(Even Peters, Denis O'Hare). Szóval szarnak semmikép sem mondanám, de valóban ez a leggyengébb mind közül.
2016. okt. 31. 08:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Az AHS minden évada valahol megcsúszik. Az első szerintem a legjobb, ott az utolsó rész esik nagyon látványosan darabokra. A második hangulatos, jó, de a történetszálak nagy részével nem tud mit kezdeni és az utolsó 3 részre nagyon elfogy a kreativitás. A harmadik kb. ugyanez, valamivel gyengébb és kevesebb ötlettel felvértezve, ráadásul a Murphy-Falchuk páros itt kezdte el elhinni, hogy az AHS tud drámasorozat is lenni. A negyedik évad pont ezért borzasztó baklövés - amellett, hogy az 1932-es Freaks-et koppintja, túlhúzták az olcsó és közhelyes drámát és az egész végeredményben egy félresikerült semmi lett. Az ötödiket pont azért kaszáltam egy rész után, mert azt láttam, hogy ezt a gagyi drámát akarják erőltetni - a jelek szerint nem tévedtem. A hatodik már nem is érdekelt.

Konklúzió: az első három évad megéri a ráfordított időt, utána már csak elemeiben jó a széria.

2016. okt. 31. 09:40
 4/12 anonim ***** válasza:

Én nem értek egyet egyik előttem szólóval sem.

Tény, hogy nem a Hotel a legjobb évad. De szerintem nem olyan borzalmas, amilyennek egyesek leírták. Nekem kifejezetten tetszett. Semmivel sem másabb, mint a többi évad, ez csak a Roanoke-ra igaz.

És kedves utolsó, nem tudod, mit hagysz ki a 6. évaddal. Az eleje nagyon fura, mert más, de ez az eddigi legfélelmetesebb évad.

Szerintem nem igaz, mert ennyi erővel az összes évad "el lett rontva". Amúgy meg érdemes megnézni már csak azért is, mert lehet, hogy lesznek összefüggések a Hotellel kapcsolatban. És elárulhatom, lesznek.

2016. nov. 1. 13:00
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Csak véleményeket akartam kérni, mivel most járok a 3. évadnál, és azt hallottam, hogy csak addig jó. A negyedik évadot még meg szeretném nézni, de az ötödikről tényleg csak rosszat hallottam eddig. De sokat segítenek a vélemények, hiszen ha valamiről többen mondják, hogy szar, akkor azzal tényleg van valami :D A hatodikról még nem hallottam sokat, de lehet abba is belenézek majd. Mindenesetre kár, hogy ahogy jönnek az újabb évadok, úgy csesződik el az egész :( (A többi ember véleménye szerint) Remélem, ez javulni fog :)
2016. nov. 1. 14:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a harmadik és negyedik évad katasztrófa, de a többi tetszett nekem, az ötödik és a mostani is. Annyi, hogy az ötödik évadnak az első két része elég unalmas, én ezután egy hónapra abba is hagytam, de aztán folytattam és nem bántam meg.
2016. nov. 4. 01:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Úgy látom, megoszlanak a vélemények, ugyanis most végeztem a 4. évaddal, és igaz, hogy nem volt olyan jó, mint az első kettő-három, de nekem tetszett, megtanított kicsit elfogadni a más embereket. Az ötödikről túl sok rossz véleményt hallottam, így elkezdtem a hatodik évadot, amiről annyit hallottam, hogy az eleje még jó, utána annyira nem, és ami nem tetszik benne, hogy a két kedvenc színésze, Evan Peters és Taissa Farmiga, csak egy epizódban szerepelnek, illetve ez a dokumentálós dolog. Utána lehet, hogy megnézem az ötödik évadot is. Viszont kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak még kihozni a hatodik évadból.
2016. nov. 11. 17:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Taissa nincs benne a 6. évadban, Evan pedig két részben (vagy talán háromban?) szerepel, bár igaz, hogy nagyon keveset, talán 15 percet összesen max.
2016. nov. 11. 18:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Ja, akkor bocsánat, Instagramon úgy olvastam, hogy mindössze egy-egy epizódban szerepeltek, mindenesetre kár, hogy nem szerepelnek benne sokat. :(
2016. nov. 11. 19:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Most nézem a 9. részt, és ebben benne van Taissa tényleg, szóval nem olvastál hülyeséget. :D
2016. nov. 13. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!