Kiderült az American Horror Story 6. évadának a témája. Na most csak engem nem nyűgözött le?
Nekem tetszik. A conjuringra, és hasonló horrorkra hajaz most. Jó lenen ,ha ezt ötvöznék egy kis The Witch film hangulatával.
Az első 3 részből ki fog derülni, éeltképes koncepció-e?
Nem kifejezetten a témát akarták itt eltitkolni, hanem a műfajt. Rengeteg ilyen "documentary" sorozatot nézek az ID extrán, így nekem tetszett.
Reggel 4kor ment le, én már 8kor megnéztem angolul. Kiváncsian várom a folytatást.
A témája már augusztusban kiderült, és tudni lehetett hogy erről fog szólni, és voltak is kibeszélők a neten róla.
A sorozat epizódjai amúgy sosem hozták azt a szintet amiről az intrók szóltak. A trailer csak para volt és sejtetés. Minden évadban nagy hévvel elindul a történet, majd egyes szálakat egyszerűen elhagynak mindenféle magyarázat nélkül.
No megnézted már a teljes részt?
Nekem alapvetően tetszett az első rész, érdekes ez az dokumentumfilmes formátum. A téma kifejezetten tetszik, mivel nem tudni mi történt Roanoke telepeseivel, van rá lehetőség, hogy egy teljesen elvetemült, vadulós agyrémbe menjen át a történet.
Egyébként ez a "My Roanoke Nightmare - A True American Horror Story" sokkal inkább úgy hangzik, mint annak a ZS-kategóriás dokumentumfilmnek a címe, amit eljátszanak nekünk. Így a logó és a főcím hiánya is beleillik a képbe - legalább is számomra.
Ami a nagyobb bajom az új évaddal, az a szereposztás: túlhasznált színészek, ráadásul szinte ugyanabban a szerepben: Angela Basset nagyszájú, odamondogatós karaktere, Sarah Paulson a szenvedő jólány (Jessica Lange 3 évadon keresztül játszotta ugyanazt a valaha volt erős női főszereplőt) stb.
Egyébként, ha megfigyeled, soha nem a témával és az évadnyitóval van baj, hanem azzal, hogy a történet egy idő után szilánkosra zuhan szét. Mindenesetre Kathy Bates néni kisbárddal a kezében és Wes Bentley bácsi telepes jelmezben már rávett arra, hogy nézzem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!