Mennyire durvák az American Horror Story évadai?
2. evad a legjobb, a tobbi nekem nagyon nem tetszett..az elso az meg ugy elment, ugye hat Tate , meg Violet az ugy
tok cuki volt, de a tortenet nagyon nem tetszett lezaratlan volt pfje..
a masodik ugye hat az valami fantasztikus, azt nezd meg, nem para csak kicsit elme beteg,de nagyon jo lezarasa van :)
a harmadikat ugyis lattad , de azer elmondom ha valaki olvassa hogy az jo, csak unalmas es a sztorija sincs annyira kidolgozva a vege meg elkapkodott lett..
a 4. evadot nem neztem meg, csak az elso reszt hat pls megse fogom irrital...
aztan a 5. evad.. hat amugy nem tudom , nagyon beteg mar az elso resz de jonak tunik szoval..
a 6. meg ugye most kezdodott arrol nemtudok velement :DD
HA TÉNYLEG NEM LÁTTAD MÉG AZ ÉVADOKAT AKKOR LEHET HOGY SPOILERES LESZ AMIT MOST OLVASNI FOGSZ :) :) :)
Az 1.évad: Nekem az volt a 2.leggyengébb, nem voltam oda érte annyira a történet miatt. Nem fogott meg.
2.évad: Az a legjobb :) <3 A Történet, a szereplők minden kifogástalan lett. Imádtam! :D
3.évad: Na nekem ez lett a leggyengébb, nem fogott meg, számítottam egy jóval durvább és sokkal jobb évadra, körülbelül mint a 2.évad. Az új szereplőknek örültem nagyon, Kathy Bates és Angela Basett. Imádtam Angela karakterét és már akkor tudtam mikor először megláttam h ő minden ez utáni évadban benne lesz :) <3
4.Évad: A történet is és a Szereplőgárda is változatlan maradt ebben az évben is:) Itt nem szerettem Denis O'Hare karakterét és azt is hittem hogy Emma Roberts karaktrét is jobban sikerül majd megcsinálni.
5évad: Erre mondják hogy nem ugyan az az AHS mióta Jessica Lange elment, nekem is hiányzik egyértelműen de nem Jessica miatt lett Ahs az Ahs. Én személy szerint szerettem a Hotelt hátborzongatónak nem hívnám és félelmetesnek sem de örültem hogy vissza hozták Billie Dean-t :)
6.évad: Tegnap előtt startolt ma néztem meg az első részt, nekem tetszett nagyon jól megoldották ezt a Roanoke történetet, többet nem is tudnék mondani róla csak annyit hogy: NÉZD MEG NYUGODTAN SEMMI FÉLELMETES NINCS BENNE!!! :) :)
Kedves 00:33
Nem szeretem mikor valakit a kora alapján ítélnek meg...atoll hogy pár évvel fiatalabb vagyok ugyanúgy jogom van nézni(és szeretni)egy sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!