Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez melyik film lehet? (Bővebbe...

Ez melyik film lehet? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Régebben láttam egy horror filmet,aminek csak az elejére emlékszem.Pár fiatal lerobbant az út közepén szakadó esőbe,majd találnak egy romos házat,ahol pedig nyugovóra térnek.Mivel mindenki fél,elkezdenek birkákat számolni,de aki elszámol 100 birkáig,és nem alszik el,az meghal.Kb a véres jelenetekre emlékszem,meg a belekre.Én Stephen King művére tippelek,de nem biztos.Köszönöm a válaszokat

2016. okt. 30. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
youtube-n elkezdtem egy hasonlót nézni asszem az tényleg stephen volt de nem fejeztem be .. esetleg nem emlékszel rá h a 'házigazda' Morgan Freeman volt?
2016. nov. 1. 22:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem rá. :/
2016. dec. 3. 11:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Miért nem maradnak akkor az autóban, amíg eláll az eső és jön valaki más autóval?

Amúgy megvan mi a címe? Engem is érdekelne.

2020. júl. 26. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!