Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek hogy tetszett Leonardo...

Nektek hogy tetszett Leonardo Di Caprioval az új Nagy Gatsby?

Figyelt kérdés
Szerintem nézhetetlen, de azért várom a véleményeket.
2016. okt. 30. 01:14
1 2
 1/18 anonim válasza:
68%

Nekem nagyon tetszett. A vizuális világa különösen jól eltalált volt, a 30-as évek színezett képeslapjait idézte fel, ami jól alátámasztotta a film fő gondolatát: a már elmúlt idő visszahozására tett kísérletet. Merthogy erről szól az egész film, egy férfi-nő amúgy szokásosan tragikus kapcsolatán modellezve.

De a színvilág mellett jó volt minden más is, a fényképezés, a kameramozgás, a vágások, még a papírforma szerint oda nem illő zenék is teljesen passzoltak, szóval az egész rendezés.

Pedig előre féltem, mert nem szeretem az újraforgatott filmeket, de ezt nem bántam meg. Ez nagyon tetszett. Az különösen tetszett, hogy nem az eredetit majmolta, hanem egy teljesen új szemlélettel mert hozzányúlni a témához. Nyilván emiatt tudott jó lenni.

2016. okt. 30. 01:29
 2/18 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is nagyon tetszett.
2016. okt. 30. 01:40
 3/18 papagajfan válasza:
51%

Nekem is tetszett. ( én a régit nem láttam)

Amúgy egy nagyon jó kis dráma lett a végére pedig én is azt hittem hogy nem nézem végig de ha ki bírja az ember az első 30-40 percet utána már érdekessé válik a film.

Egyébként nagyon meg látszik a filmen hogy Baz Luhrmann rendezte a kép világa meg a kamera mozgás számomra szinte ugyan olyan volt mint a 1996 Rómeó És Júliáé és annak is az eleje nagyon kritikus volt, de összességében jóban tetszett mint az eredeti mint a régi változata.

Ja bocs hogy közben az eredeti kérdéstől kissé elkalandozva a rendezőt is méltattam :D

2016. okt. 30. 02:24
 4/18 anonim válasza:
68%
Nekem nagyon tetszett. Kicsit olyan volt mintha rólam szólt volna. A végén kiderült, hogy a negyvenes maffiózószerű üzletember a legártatlanabb és legtisztább lélek a szereplőkből.
2016. okt. 30. 03:37
 5/18 anonim ***** válasza:
51%

IMÁDOM, nemrég láttam először és rögtön megfogott, megvettem a könyvet is és meg fogom nézni a régi filmet is :) Nagyon bejött a képi világa, az, ahogy visszaadja ezt a dekadens húszas évekbeli világot, a modern zenei aláfestés is jól illett hozzá. Én Luhrmanntól eddig csak a Rómeót láttam, az nagyon nem jött be (nálam Zeffirelli az etalon még mindig), de a Gatsby miatt zseninek tartom, meg fogom nézni más filmjeit is.

Neked csak a DiCapriós változat nem tetszett, vagy úgy általában a sztori se?

2016. okt. 30. 03:50
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva nem tetszett a vége hogy elvarratlan szálak maradtak....10-ből egy 7-es jóindulattal.
2016. okt. 30. 07:44
 7/18 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem gyenge eresztés.

Fényűző életet élő, csak a pénzzel törődő emberek szerelmi bonyodalma.

2016. okt. 30. 09:23
 8/18 anonim ***** válasza:
31%
Okádék a sztori és a DiCapriovál és a Redforddal készített film is. A legvisszataszítóbb történet, amit valaha hallottam. A kivitelezés öklendetes, főleg Luhrmann esetében. Tobey Maguire meg a valaha élt egyik legrosszabb színész.
2016. okt. 30. 10:22
 9/18 anonim ***** válasza:
Làtvàny film :) meglehet nèzni de engem az egèsz filmbe az " öregharcos " szò zavart minden mondat vègèn :D de nem rossz film :)
2016. okt. 30. 11:31
 10/18 anonim ***** válasza:

Felidegesített a film a végére.

Először mikor mutatták Pókember kórlapját vagy mi volt az, és láthattuk, hogy többek között insomniás, majd megtudtuk, hogy a jobb megélhetés miatt bróker lett, a szomszédja pedig egy gazdag ember, akit még sosem látott és nem ismer, akkor reménykedtem benne, hogy Pókember tudathasadásos és a másik énje Gatsby.

Aztán mikor a Gatsby szó hallattán Pókember unokatestvére vagy kije (a szőke csaj) felkapta a fejét, akkor arra gondoltam, hogy "Na ne, nehogy egy szar szerelmes történet legyen, amiben a szerelmes pár tagjai egymással szemben laknak és egy víz van közöttük!"

És végül ez lett...

Kb. 2 óra 45 percet pocsékoltam el az életemből.

2016. okt. 30. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!