Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Gravity Falls fanok gyülekezze...

Gravity Falls fanok gyülekezzetek! Ki miért szereti így felnőttebb fejjel?

Figyelt kérdés

Nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok az egyetlen hhhm hogyan fogalmazzak szépen már nem éppen gyerek aki él hal ezért a sorozatért.

Engem magával ragadott az egész kissé abszurd de szeretettel teli világ.

19/L

2016. okt. 29. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A világa eléggé megragad, mert engem is érdekelnek az összeesküvések, kriptidek, stb. Szóval nem volt nehéz megszeretni.
2016. okt. 29. 21:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt jó hallani komolyan féltem, hogy egyedül vagyok mint a kisujjam.
2016. nov. 3. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem vagy. A youtube tele van felnőttek reakcióvideóival. :))

Amúgy ha szereted, akkor esetleg érdemes bepróbálni a Rick and Morty-t is. A készítője haverja a Gravity fallosnak és rengeteg easter egg van elrejtve benne, illetve szoktak benne utalni Gravity fall-os karakterekre is és fordítva. Bár az már tényleg felnőtteknek szól. Szintén youtube-on van sok ilyen elemzővideó a kapcsolatokról bennük. :D

[link]

2016. nov. 3. 14:54
 4/6 anonim válasza:
18%
Gyerek fejjel: A Gravity Falls olyan mese, ami mintha úgy készült volna, hogy egy évig jegyzetelnék a gandolataimat, meg hogy milyen fan vagyok, és ezt mind egy sorozatba sűrítették. Mondhatom, hogy tökéletes? 12/L
2017. jan. 23. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Jelen! Itt vagyok!

Nem, én is imádom :D Egyszerűen annyira jól fel vannak építve a karakterek, még a legelhanyagolhatóbb mellékszereplők is sokszor jobban meg vannak alkotva, mint némely történet főszereplői, pedig alig volt szerepük a filmben, vagy sokszor meg sem szólaltak (gondolj csak a srácra a "magánzárkában" az uszodában, vagy a pizzaimádó fazonra, vagy Időbabára :D) Egyedül, amit igazán sajnálok, az az, hogy Billről alig tudunk valamit. Imádom a jól kidolgozott gonosz figurákat, már pedig Bill Cipher határozottan az.

Én akkor tudom, hogy egy sorozat igazán jó, ha nem lehet egyöntetűen kedvenc karaktert választani, hanem mindenki szerethető, mert pont olyan, amilyen.

Szóval minden elismerésem Alexé - utoljára a Harry Potterről áradoztam így.

EULQJ EDFN WKH IDOOV! ;)

2017. febr. 16. 19:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Anno 11 éves koromban szerettem meg, mindig vártam, hogy kijöjjenek az új részek, még Facebook oldalt is csináltam, ahol a teóriáimat osztottam meg róla. :D A nyáron néztem újra, és kijelenthetem, hogy még így, érettebb fejjel is szeretem. :)

17/L

2020. júl. 23. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!