Mi ennek a filmnek a címe? Rendezője, szereplői?
Évekkel ezelőtt, ki tudja hol láttam egy filmet. Aztán az utóbbi időben össze-vissza kerestem az Internetet utána, de mivel se rendezőt, se szereplőt, se évet, de még a címét se tudom, képtelen voltam összeállítani egy megfelelő kulcsszó-kombinációt, hogy rátaláljak. A történet úgy szól, hogy egy tudósforma ember terroristának "látszódva" elfoglal egy fontos amerikai rakétabázist. Mindenki őrültnek hiszi. Az egyetlen követelése az, hogy kapja meg a Hubble teleszkóp vezérlését. Aztán valahogy kieszközli, és végül kiderül, hogy valami nagy aszteroida vagy üstökös robog a Föld felé, és végül erre lövi ki a rakétákat, és megmenti a Földet. A Hubble a célzáshoz kell neki.
Egyetlen halvány emlékem az, hogy mintha Glenn Close játszaná benn valami döntéshozó szerepét, aki végül is átadja a teleszkóp vezérlését. De ez egyáltalán nem biztos. Csak arra emlékszem biztosan, hogy női szereplő volt. "Adják oda a Hubble-t! MOST!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!