Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek milyen volt a The...

Szerintetek milyen volt a The Walking Dead évadnyitója?

Figyelt kérdés
Szerintem az elmúlt évadok egyik legszínvonalasabb részét láthattuk és jó epizódokkal kecsegtet ez az évad. Most először látszik az Ricken hogy, egy ellensége megtöri őt és nem tudja mihez kezdjen.Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2016. okt. 26. 08:38
 1/3 paradicsom31 ***** válasza:

Glann-nek jól széttrancsírozták a fejét...

Elég érzelem dús, rengeteg érzelmet keltett bennem.. düh, szomorúság, sajnálkozás... :S

2016. okt. 26. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez nagyon ütős évadnyitó volt, de szerintem nem ért annyit, hogy kinyírták Glenn-t és Abraham-ot.

Rick-et nemhogy megtörték, hanem szanaszéjjel alázta Negan.

Ezt azért nem kellett volna...

2016. okt. 26. 16:32
 3/3 anonim válasza:
Neha el kell vesziteni a(z egyik) legkedveltebb karakter(eke)t, hogy szinvonalas maradhasson a sorozat. Ez most is megtortent. A Walking Deadben -es peldaul a tronok harcaban is- mar sok foszereplo meghalt, ezert (is) ilyen nepszeru sorozat mindketto. Nem tundermese, ahol tudod, hogy a jo mindig eletben marad, a rossz meg elnyeri melto bunteteset, sokkal valosaghubb ennel. Pont ezert jo. Nem szamitasz egyszeruen ra, nem varod, hogy meg fog tortenni, de meg fog. Rickek csapata eddig vegig szinte legyozhetetlenek voltak, viszont most jott egy naluk erosebb csapat, akik jelenleg megtortek oket. Ennek is meg kellett mar tortennie, nem lehet egy diadalmenet Rickek tortenete, ahol minden embert legyoznek. De szerintem fordulni fog a kocka, nem fog az egesz evad arrol szolni, hogy ok terrorban vannak tartva, es kiszolgaljak Negant. Nyilvan legyozik valamennyire oket, ha nem is teljesen. Szerintem kellett mar nagyon egy ilyen fordulat ebbe a sorozatba, eddig szerintem ez az evad igerkezik a legjobbnak.
2016. okt. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!