Spolier! Walking Dead! Kormányzó vs. Negan? Szempontok lentebb.
Így,hogy megismerhettük végre Negant is egy rész erejéig,és láthattuk mi mindent követett el Rick csapata ellen,szerintetek az eddigiekhez képest a leggonoszabb főellenséget kaptuk az íróktól,vagy a Kormányzót még nem tudja legyőzni ilyen szempontból?
Tudjuk milyen a Kormányzó. Külön könyvet is kapott. Volt időnk alaposan megismerni,és abban az időben mindenki szerint a leggonoszabb sorozat béli karakter volt.
Viszont ez a tegnapi epizód kissé megváltoztatta az erőviszonyokat kettőjük közt,és úgy vélem.
Szerintetek melyikük a
gonoszabb,manipulatívabb,kegyetlenebb,intelligensebb,veszélyesebb,szervezettebb,könnyebben megfejthető és megérthető a tettei okára?
Ha ez a két karakter egy időben élne,és a csapataikkal összecsapnának,vajon melyikük nyerne?
Engem lesokkolt ez az évadnyitó.
Tudtam, hogy Negan paradicsomszósszá fogja verni valamelyikük fejét, de nem számítottam, hogy ilyen brutális lesz, plusz Rick-et konkrétan szénné gyalázza.
Ez nagyon szembetűnő volt.
Annak kifejezetten nem örülök, hogy sokáig benne lesz a sorozatban.
Negan a kormányzónál is rosszabb, mert brutálisabb és kegyetlen.
Pszichopatának nem nevezném, tudja mit csinál, de a viselkedése.... nem tudom mi rá a megfelelő szó.
(Azért az egy plusz pont, hogy mégsem kellett Ricknek levágnia Carl kezét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!