Mi a véleményetek eddig a the Walking dead 7. évadáról?
Sokkoló rész volt. Sz*r is megfagyott bennem. :)
Ilyen halált senki nem érdemel.
Már válaszoltam a kérdésre, de még a Daryl-es kommentekre reagálnék.
Szerintem is részben miatta halt meg Glenn, mivel Negan nem engedhette meg magának, hogy egy ilyen dolgot következmény nélkül hagyjon, ugyanakkor szimpatikus neki Daryl, s ezek után könnyű lesz őt kezelnie, hisz nagyon odavághatott neki, hogy az ő tettének következményeképp verték Glenn-t agyon. Lehet védeni, de én is nagyon szeretem Darylt, és pontosan azt tette, amit a karakterétől várhatunk egy hasonló helyzetben.
Fenomenálisan jó volt az első rész, de igazából 1 rész alapján nem lehet véleményt mondani. Egyébként nem értem mindenki eddig azon nyavalygott, hogy haljon már meg főszereplő is most meg mindenki sír, hogy mért kellett megölni Glenn-t és Abrahemet. Személyszerint én Abe-t jobban csíptem mint Glenn-t, a karaktere már vontatott és unalmas volt, már annyiszor került ebbe a "majdnem meghal vagy azt hittük meghalt" szituációba hogy már kezdett herótom lenni tőle. Mikor bejött Abrahem és csapata egy kis vérfrissítést hoztak a sorozatba, pedig ám őket sem csíptem az elején, de aztán megmutatták milyen tökös csávók is valójában,a stílusát nagyon bírtam Abe-nek. Negenről pedig: Nem értem mért utálják sokan hiszen egy baszott jó karakter és nagyon badass, és végre egy olyan karakter akiktől meglehet ijedni nem az a puhap*cs ellenség, egy olyan karakter akitől még Rick is tart és nagyon jól játssza a szerepét, remélem még jó sokáig benne elsz a sorozatban. Glenn halála pedig nem gondolnám, hogy kizárólagosan Daryl hibája lenne, és mint fentebb is említettem Glennek már ideje volt meghalni hisz a képregényben is így volt(félre ne értsetek én is bírtam a karakterét az ELEJÉN, és igaz, hogy a képregény meg a sorozatban sok mindentől etér, de néha pont azért lesz olyan ütős, olyan drámai mert követi a képregényt és talán nem is lenne az az igazi walking dead ha mindent változtatna). Aki pedig azt mondja, hogy emiatt abbahagyja a sorozatot, annak el se kellett volna kezdenie nézni, ez egy ilyen sorozat..kedvenc szereplők jönnek és mennek ráfásul ez egy apokaliptikus sorozat, mégis mit várna az ember, hogy minden jó és happy-end..? J aés meegint egy kis negan: ha az ő szemszögéből nézzük, akkor Rick ők is ugyan olyan életért küzdőek(jó ez annyira nem látszik ez tény) mint rickék, hisz Rick se ilyen volt ám a sorozat elején. anno még a kormányzót mondtuk, hogy hú de nagy egci, mostanra meg már Rick se sok mindenben különbözi már tőle vagy akár shane-től. Szóval jah, igaz, hogy negan egy pszichopata állat, aki véresen megtorolja azt is akár ha csúnyán nézünk rá, de kell egy ilyen karakter is a sorozatba, különben ha mindenki haver lenne mindenkivel akkor hamar lefulladna a sorozat.
Na ez kicsit hosszabb lett, mint gondoltam, de nagyjából elmondtam, amit gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!