Tud-e valaki valamit a The Walking Dead 7. évadáról?
Figyelt kérdés
Pl.: Mikor kezdődik, lesznek-e új szereplő, ha igen akkor kik, és a legfontosabb ki hal meg a 6. évad végén?2016. aug. 19. 15:46
1/9 anonim válasza:
Azt hogy ki halt meg, senki se tudja, de oktober 23-an erkezik az evad, viszont csak egy nappal kesobb tudod megnezni feliratosan. Tobbet szerintem senki se tud. Uj szereplok gondolom lesznek
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. aug. 20. 14:28
3/9 anonim válasza:
Igen akkor érkezik.
Új szereplők Ezekiel,Shiva és még pár Kingdomos karakter,Saviorok közül is gondolom lesz pár új akit megismerünk.
Nagy valószínűséggel Glenn hal meg és elvileg Abraham is.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi neked is. :)
2016. aug. 22. 14:39
5/9 anonim válasza:
Már kielemezte egy híres amerikai videós akinek a barátja az AMC-nél dolgozik (és a barátja is bizonyitja) hogy Aaron hal meg.
6/9 anonim válasza:
Nem Aaron fog meghalni.Végig látták őt forgatni.Még a 8. résznél is -.- Egyedül Abraham meg Glenn forgatott csak az első résznél=ők haltak meg.
Meg különben sem csapnának ekkora hűhót egy mellékszereplőért.Nem tudom te kit néztél de nagy hülyeség az egész.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 23. 12:36
8/9 anonim válasza:
oktober.24 én a fox-on (tv-ben) magyarul megy :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. szept. 24. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!