Milyen sorozatokat néztek?
Én : 12 Monkeys, Bones, Doctor Who, Fear the walking dead, iZombie, Agents of Shield, Suits, Supernatural, The Big Bang Theory, The Flash, The Walking Dead.
Írjatok kort és nemet is ha megtennétek. Válaszokat előre is köszönöm!
21F
Arrow (kedvencem), Supernatural, The Flash, Homeland, Lost, Prison Break, Under The Dome (másik nagy kedvencem), Walking Dead, American Horror Story. Ezeket láttam eddig.
16/f
Mr. Robot, Ray Donovan, Daredevil, Jessica Jones, Vice Principals, Angie Tribeca, Sherlock, The Strain, Scream, AHS, ACS, Scream Queens, Sense 8, Stranger Things, It's Always Sunny in Philadelphia, Archer, Fargo, Casual, Star Wars Rebels, Preacher, The Fall.
Biztos kifelejtettem valamit. Különösebben nem érdekel, de tévében elnézegetem: Family Guy, South Park.
22/F
köszönöm a válaszokat!
2. én is így vagyok vele:D most az 1. válaszából eszembe jutott, hogy az under the dome ot kihagytam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!