Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a mese (animációs...

Melyik az a mese (animációs film), amiben az elején a főhős fiú elbújik egy faág alatt, miközben a gonosz boszorkány felhőként próbálja megtalálni, a végén pedig van egy kardja, és fénylő szálakat követve siet megmenteni valakit?

Figyelt kérdés

Óvodás korom körül láttam videón (valószínűleg még '98 előtt), így nem igazán emlékszem másra. Az elején a boszorkány jár a fiú házában, és a fiú próbálja figyelmeztetni az apját és testvéreit hogy gonosz (talán fel is vette valaki alakját?), de nem hallgatnak rá, aztán már késő, és csak a fiú menekül el. A fénylő szálak követésénél meg egy olyan jelenet rémlik, hogy belekapaszkodik a szálba, és lecsúszik rajta.

Ha jól emlékszem a rajzstílusa inkább nyugati volt, nem anime, és az is lehet, hogy 2 különböző meséről van szó, az egyik a "boszorkányfelhő", a másik a "száloncsúszós".

Próbáltam a neten rákeresni, de sajnos csak ennyire kevésre emlékszem, így pedig elég esélytelen :(

2016. okt. 17. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
2016. okt. 18. 10:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, igen ez volt az egyik:) Úgy rémlik a másiknak is ilyen volt a rajzstílusa, belenézek a többi Grimm mesébe is, remélem megtalálom.
2016. okt. 18. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a fénylő szálakról A hercegnő és a koboldok jut eszembe, nem lehet, hogy arra gondolsz?
2016. okt. 20. 12:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Hihetetlenek vagyok! Ez az a 2 mese. Butaság, és mégis valamiért fontosak nekem. Köszönöm :)
2016. okt. 22. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!