PicúrHógolyó kérdése:
Tudtok ajánlani a "W. I. T. C. H. -A tiniboszik"-hoz hasonló animációs filmet, vagy filmet?
Figyelt kérdés
Eddig azt néztem a Youtube-on, de tegnap a végére értem, és most nem tudom, mit nézzek. :/
Ezek a kedvenc témáim: angyal, boszorkány, vámpír, tini szerelem, tündér, és más szárnyas lények... Szóval a fantázia. :)
#sorozat #film #szerelem #harc #angyal #boszorkány #küzdelem #animácios film #szárnyas lény #a jó és a gonosz
2016. jan. 18. 21:20
2/6 anonim válasza:
Elozo vagyok. Bocsanat teljes neven winx club. Hosszabb mint a witch :) es el tart majd egy darabig mire megnezed :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
De azt már láttam.:/
2016. jan. 20. 11:18
5/6 anonim válasza:
Angel's Friends (magyarul "Angyalok és ördögfiókák")
6/6 A kérdező kommentje:
Azokat hol lehetne megnézni?
Az Indavideo-n nm lehet, és még néhány helyet megnéztem, de azokon sem. :/
2016. febr. 9. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!