Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Narutoban meghalt Hidan?

A Narutoban meghalt Hidan?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy halhatatlan, de akkor is ahova úgymond élve betemették nem tud vízhez és ételhez jutni, szerintetek így is túlélte ?
2016. okt. 12. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valakinek levágják a fejét és túléli, mert halhatatlan, akkor az sem fogja megölni, ha nem eszik.
2016. okt. 12. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Meghalt,mivel ahhoz,hogy örökké halhatatlan egyen,áldozatokat kell hoznia Jashinnak.Mivel harcképtelen volt,így meghalt.Amúgy nem halna éhen,ha nem enne. :D
2016. okt. 12. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Bár filler volt, az egyik részben edósként visszahozták, szóval az alapján már halott volt.
2016. okt. 13. 08:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy akkor klónozta valamivel Kabuto.
2016. okt. 13. 08:39
 5/8 anonim ***** válasza:

A fillereket ki lehet hagyni, mert nem sok közül van az eredeti mangához.

Kérdésre: meghalt, mivel szertartást kell tartania ahhoz, hogy halhatatlan lehessen. Mivel ez nem valósult meg fejlevágás után, így meghalt.

2016. okt. 25. 15:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért gondoljátok, hogy a vallásának köze van a képességeihez? Erre sosem történt utalás emlékeim szerint. Szerintem épp azért lett jasinista, mert ez illet leginkább a tulajdonságaihoz.
2016. okt. 25. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Köze van hozzá.Nem csak ok nélkül imádkozik Jashinhoz az áldozat megölése előtt.Ő sem szereti,de mondta,hogy muszáj.Jashin adta meg a halhatatlanságot neki,de ezért áldozatokat kell hoznia és szertartásokat végeznie.
2016. okt. 25. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen meghal mert csak addig halhatatlan amíg áldoz lord jashinnak
2023. aug. 19. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!