Mi Hidan vezetékneve? És honnan jöhetett? (Narútóban elvetemült szereplő. )
Hidan csak úgy volt, csak annyi szerepe volt,h megölje Asumát aztán Shikamaru kitoljon vele, így bemutatva h mennyit fejlődött (mármint Shika)
Én azért bánom,h pl Tobi nem ásta ki és nem adott neki Sharingant, azt megnéztem volna :'D
Hidan-nak nincs vezetékneve, olyan mint Orochimaru, Gaara, Kankuro, Temari, Deidara, Kakuzu, stb.
Igen Yugakure a falu ahonnan származott
A lila csillámpónit meg valaki kitalálta és humor kategóriában is előkerült a dolog :D
"visszahozta az Akatsuki nagy részét, elkövetve a mangatörténelem legnagyobb karaktergyalázásait"
ez jó volt :D
de sztem Itachi visszahozása jó volt, mert ugye... ez már spoiler lenne :) Nagatora is szükség volt sztem,h kicsit többet mutasson h mire lett volna képes ha a lába nem megy tropára. De Deidara vagy Sasori feltámasztása tényleg nem hiányzott. A legnagyobb "karaktergyalázás" sztem a raikagével történt meg -de sokak számára ez is spoiler lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!