Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Narutoban melyik a legerőseb...

A Narutoban melyik a legerősebb jutsu?

Figyelt kérdés
Szerintem az 1000 kezű óriás buddha (pontos nevét nem tudom) amit csak Hashirama és Asura tudott, vagy van ennél erősebb ?
2016. okt. 6. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem amit Madaráék akartak, az egész világra gerjesztett genjutsu (Mugen Tsyukumi) talán.
2016. okt. 6. 20:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Tényleg! És a harci jutsuk közül van erősebb ?
2016. okt. 6. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Gai az összes kapu kinyitásával méltó ellenfele volt Madarának.

Ha nem nézzük az olyan erőket, amiket a különböző karakterek vhogy pluszb megszereztek, kaptak, vagy loptak, tehát csak alapból őket és saját erejüket nézzük, akkor messze Gai a legerősebb.

2016. okt. 6. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Ninjutsut nem tudom,rengeteg erős ninjutsu van.Taijutsu: 8 kapu és annak technikái.Genjutsu:infinite tsukuyomi(amit Madara akart).
2016. okt. 6. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem az erősség számít, hanem hogy mennyi csakra van hozzá :)
2016. okt. 7. 08:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet valakinek sok chakrája, ha nem tud erős jutsut használni, és fordítva is.

Ott van pl. Gai, chakra nélkül taijutsuval képes volt felvenni a harcot Madarával, aki könnyedén végzett Sasukével, Narutóval, és egyedül legyőzte az összes bijuut egyszerre. Nem kellett neki chakra.

2016. okt. 7. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Rosszul tudod, és ezzel pont engem igazoltál :)

A nyolc kapu lényege a csakra felszabadítása, azaz korlátozás nélküli csakrahasználat, ami még a taijutsut is versenyképessé teszi.

2016. okt. 7. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:

De ez nem függ a chakra mennyiségétől és olyan használatától, mint pl. a ninjutsunál.

Egy vagy több kapu kinyitásakor csak gyorsabban áramlik a testben a chakra, de nem magát a chakrát használják a harchoz. Pl. Lee is kitud nyitni vagy 5 kaput, de egy ninjutsut se képes megcsinálni.

2016. okt. 7. 22:31
 9/9 anonim válasza:
Szerintem amit Minato és Sarutobi használt, a neve asszem "a halálisten ölelése"(Death Reaper Seal).
2021. jan. 31. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!