Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Rocky filmekben ki volt...

A Rocky filmekben ki volt Rocky legerősebb ellenfele?

Figyelt kérdés
És ha sorrendbe kéne rakni,hogy lenne?
2016. aug. 30. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán Apollo Creed. Nem vagyok annyira otthon a Rocky filmekben, de láttam a Creed: Apollo fia c. filmet és abban mintha ezt hangoztatták volna.
2016. aug. 30. 20:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát,a Rocky 4-ben pont Apollo-t verte halálra Drago,igaz Apollo addigra már kiöregedett,de akkor is
2016. aug. 30. 20:13
 3/7 Duobber válasza:
Szerintem 1.Clubber Lang 2.Apollo 3.Ivan Drago!
2016. nov. 6. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem Drago.
2016. dec. 2. 19:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is.Mondjuk egy Clubber vs Dragora kiváncsi lennék
2016. dec. 2. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Na igen Clubber se volt semmi. :D
2016. dec. 2. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:

A legerősebb Apollo lett volna ha nem verte volna meg 2 szer Rocky szóval Rocky erősebb Apollonál.Clubber leverte Rockyt ez igaz,de csakis azért mert nem volt formában,az edzést elbohóckotta...Apollo megtanitotta őt,ezáltal még erősebbé tette Rockyt..Szóval még mindig Rocky az erősebb.Drago leverte illetve megölte Apollot,de Rocky végül lenyomta.Még mindig a Rocky a csúcs.Utána jött Tomy aki Rocky tanítványa,de végül ellene fordult..De végén Rocky utcai boxban legyőzte.Még mindig Rocky a csúcson.A 6osat már ne számítsuk mivel ott már megöregedett..Na akkor összerakom a felsorolást:

1.Rocky

2.Drago

3.Apollo-azért mert Rocky megverte Clubberlenget,De csakis Apollo stílusban szóval vegyük úgy hogy Apollo verte le Clubbert,mivel ő neki köszönheti

4.Clubber lang

5.Tommy

2018. nov. 25. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!