Soy Luna: Vélemények róla?
Sziasztok!
Szeretném tudni kinek mi a véleménye a Soy Luna című sorozatról. Én nagyon szeretem, ez a kedvenc sorozatom. De sokszor látok a neten negatív véleményt róla (pl.:gagyi Violetta utánzat)... Ti mit gondoltok róla?
Soy Luna the best 😍😍😍
Kár, hogy csak 2 évada lesz. 😢
Elég régi már de leírom. Sokan írják hogy NEM COPY... Hát de!!
Ezernyi hasonlóság van a sorozatban, nem csak a helyszín, pár szereplő stb. Még a ruhák is, a személyiségek az alap történet. Persze azért sok minden el is tér : suli, görkori stb.
De emellett én is imádom, második kedvenc sorim, mert első a Violetta marad. Akik szeretik hajlamosak arra hogy nem veszik észre ezeket a nem éppen apró hasonlóságokat pedig ott vannak. El kell ismerni kicsit Violetta pótló. Ezer dologban hasonlít hozzá... Úgyhogy csajok fogadjátok el mert ez az igazság. De ettől még nagyon szuper kis sorozat, de azért mert szeretitek nem szabad ezen felül emelkedni
16:teljesen egyetértek veled😊 ez tény és való
Fogadjak el!
I love Violetta forever!❤❤
Annyira szeretem utolsó vàlaszoló, hogy szervezek egy találkozót a V-fanoknak😊
Ha akarsz jöhetsz te is...Írj rám!
Ízlések és pofonok!
Én mondjuk imádom! ❤
Az utálók nem érdekelnek!!!
Ronda,hülyeség,utánzat
Nekem se jó érzés ám mikir a kedvenc filmemre meg a mesémre negativ vélemény jön hadd szekáljak már én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!