Vélemények a Fear The Walking Dead-ről?
Nekem egyik kedvenc, más hangulata van mint a simának, de nekem tetszik :) Nehezen indult az tény, de mostmár kezd olyan lenni h ha vége 1 résznek akkor kvára várom a következőt :D
Sokaknak nem tetszik, de nézz bele, még nincs olyan sok rész hogy sokat vesztenél ha kinézed ;)
Láttam, már az elejétől nézem, van róla véleményem, csak nem akartam ezt így hirtelen leírni, nem az volt a célom, hogy vitát szítsak.
Nem lenne rossz, ha erős jellemű karakterek lennének benne és valami konkrétabb és izgalmasabb menete lenne a sorozatnak.
Elvétve akad benne 1-2 zombi, fókuszálnom kell, hogy mikor van benne... :)
Na jó, azért most már hordákat is látni benne.
Azt nem értem, miért egy drogos kis suhancnak kell lennie a főszereplőnek, nyilván ennek is megvan a miértje.
Lényeg a lényeg, hogy nézem mert mindig várom a csodát, hogy na majd most megtörténik benne számomra az áttörés, és élvezhető lesz.
Kicsit sok volt a "benne" szó.
Nézzétek el, nem aludtam ki magam. :D
Megnéztem az összes eddigi TWD részt és a FTWD-ből az első évadot + még pár részt a második évadból, de nekem annyira azért nem tetszik. Nem rossz, de nekem egy picit unalmas. :(
Azért nézem tovább, mert tényleg nem egy rossz sorozat.
Hát ja kicsit unalmassabb talán de kinek mi :D
Nekem pl fullra bejön ez a kicsit chillesebb, mexikói hangulat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!