Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok olyan amerikai...

Mondanátok olyan amerikai filmeket, amik a 80-as éveket mutatja be?

Figyelt kérdés
Amolyan körkép féleség érdekel, mint amilyen az "Egy sorozatgyilkos nyara" volt 1977-ről, de igazából bármi jöhet, ami visszaadja a 80-as évek hangulatát.
2016. szept. 30. 23:40
 1/7 anonim ***** válasza:
They Live
2016. szept. 30. 23:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem film, de nekem gyermekkorom kedvence, a Knight Rider ilyen. Sok helyszínen játszódik USA-szerte, és az akkori zenék teszik teljessé a hangulatot. Persze csak kicsiny szegmensét mutatja be az akkori világnak.

1984-85 körül forgatták.

2016. szept. 30. 23:53
 3/7 anonim ***** válasza:
a sebhelyesarcú?
2016. szept. 30. 23:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Első:

Tavaly láttam, de a ma is aktuális mondanivalóján kívül, nekem elég gyengén hatott.

2016. okt. 1. 00:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Második:

A Knight Rider nagyon más, olyasmi érdekel, ami erősebb a megjelenítés mind képileg, mind színészi játékokban. Én is szerettem, egyszer le is daráltam úgy 7-8 éve, de sokszor már inkább vicces volt, mint lebilincselő.

Sajnos nehéz dolgom lesz, mert szinte mindent láttam már, azért keresek kifejezetten a kérdésben említett filmhez hasonló mozit. Az American Graffiti is ilyesmi volt, csak az a 60-as évek... Talán nem is létezik ilyen film, benne van a pakliban, bár azt kétlem.

Viszont az ismertebbek kilőve, azokat tuti 20-szor láttam mind.

2016. okt. 1. 00:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Harmadik:

Az nem is rossz ötlet, nagyon rég láttam. Köszi.

2016. okt. 1. 00:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Írhattok egész listákat, hátha felbukkan benne olyan, amit nem láttam még. A kérdésben említett film is ilyen volt, most láttam először. Ezért keresek hasonlókat.
2016. okt. 1. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!