Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Saul fia című oscar díjas...

A Saul fia című oscar díjas magyar műalkotásnál rosszabb filmet láttál már?

Figyelt kérdés

Leadták a tv-ben ezért néztem bélőle valamennyit.

A filmben folyamatosan a főszereplő hátát kell bámulni ami eltakarja a homályos kép háromnegyedét... Aztán történnek nagyon izgalmas dolgok is mert néha megpróbál hozzászolni valakihez de senki se válaszol neki.

Vagy a legjobb amikor lapátolnak a víz mellett, az mekkora jelenet!

Szóval egy unalmas sz@r az egész, annyi "érdekes" van benne , hogy nácitáborban játszódik, dehát kinek mi az érdekes.

Ez 1 oscar díjas Magyar film? szégyen.

2016. szept. 27. 15:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem rosszul ültél le a fim elé. Ez egy művészfilm. Művészfilm nem való sok mindenkinek. A legtöbbön én is csak elalszom. Eleve elkövetted azt a hibát, hogy nagy sztorit vártál. A lényeg nem történeten, vagy a tetteken, hanem az emberen van. Az hogy életlen a háttér abszolút tudatos, okkal csinálták így. Tudok ajánlani egy kritikát, amitől talán jobban megérted a filmet.

[link]

2016. szept. 28. 01:19
 12/19 anonim ***** válasza:
22%

"A Saul fia című oscar díjas magyar műalkotásnál rosszabb filmet láttál már?"

Terrence Hill és Bud Spencer filmek.

2016. szept. 28. 16:35
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
Oké...most komolyan nemtudom miért vagy ennyire negatív! Először en moziba lattam ott is mar KEDVENC filmemme vált! Amikor leültem a TV elé megint ugyanaz a jo érzés fogott el amikor először megnéztem! Nekem ennél többet mondó filmet nem lehet csinálni! A történeten van a hangsúly..jo, jo ertem en, hogy egy páran kicsit se tanultak történelmet, mert minek!? Holokauszt nem csak arról szól, hogy akkor most Hitler meg Göring meg akkor Magyart is említsünk Szálasi fogtak a zsidókat es akkor drága katonákkal együtt végeztek ki oket...de jah. Ott voltam a Star Wars 7en éjfélkor, de az NEM kötött le ennyire, mint ez a FILM! Inkabb büszkének lenne lennünk, hogy milyenk egy ilyen sokatmondó, érzelmes film! Es katolikus vagyok mielőtt meg azzal jonnetek, hogy zsidók persze, hogy ezt mondjak...
2016. szept. 28. 17:49
 14/19 anonim válasza:
28%
Hat komolyan, en ilyen sz@rt meg nem lattam. Az elso 30 perc utan kikapcsoltam, mert rajottem, hogy semmi ertelmes nem fog benne tortenni. A szinesz hatara tapadt kamera es az elhomalyositott hatter.... nem ertem, hogy kaphatott Oscart. Pedig lattam mar tobb halaltaboros filmet. Pl Sorstalansag, ami magyar es sokkal jobb mint a Saul, Porra zuzott almok, Schindler listaja, vagy Az elet szep. Ezek mind nagyon jo filmek. Latni normalisan is a dolgokat es az alap tortenet jobb es sokkal jobban bemutatnak mindent. Borzalmas dolgok tortentek akkor es en ugy velem, hogy ha filmet keszitenek rola, akkor vagy mutassak, vagy ne keszuljon nezhetetlen film. Milyen jo film lehetne, nem igy veszik fel.
2017. febr. 26. 23:24
 15/19 anonim válasza:
Bocs elirtam. #milyen jo film lenne, ha nem igy veszik fol
2017. febr. 26. 23:27
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem ,nem láttam még rosszabbat.
2017. márc. 6. 10:10
 17/19 anonim ***** válasza:

#14-es..."Az elso 30 perc utan kikapcsoltam, mert rajottem, hogy semmi ertelmes nem fog benne tortenni"

Nem érted hogy kaphatott oscart? Talán mert nem az hozzád hasonló izlésű emberek értékelték?!

Ha nem érted a művészfilm lényegét,ne könyveld el hogy szar. De viszont amiket leírtál,azok épp hogy giccses,nyálas,siránkozó filmek,amik sajnáltatják magukat,vagy épp hősiességet hazudnak oda aminek egy igazi holokausztfilmben nincs helye.A Saul fia pedig épp emiatt kiváló. Mert egy másik oldalát mutatja meg a katasztrófának. Az igazi oldalát.Azt hogy nincs remény,azt hogy a gyilkolásnak nincs értelme és logikája.Nincsenek hősies pillanatok vagy pillanatok amikor értelmet kap a szörnyűség. Nincs zene. Valóságosabb mint akármelyik másik.

Az hogy egy filmben nincs akció,meg autósüldözésmeg robbantás meg szerelem,az nem azt jelenti hogy nem jó film. Nem minden film a tömeg igényeit akarja kielégíteni!

2017. márc. 7. 14:56
 18/19 anonim ***** válasza:
17-es, akármilyen szépen is próbálod megmagyarázni, ez a film művészfilmnek is szar. Az álszakértelmed talán nyugtatja a lelked, de attól még egy kalap fos marad. Egy film nem attól jó, mert valósághűen mutat meg dolgokat, hanem azért, mert nem kínszenvedés végigülni, tartalomtól függetlenül.
2021. máj. 30. 17:42
 19/19 anonim ***** válasza:

18-asnak igaza van!

Egyébként meg szégyelljék magukat azok, akik neki álltak szidni Bud Spencert és Terence Hillt. Ők jó filmekben szerepeltek, amik örökzöldek.

Nem kötelező dicsérni a holokausztos filmeket, jócskán vannak akiknek nem tetszenek azok...

2021. nov. 8. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!