A Doctor who-ban ki/mi valójában Clara?
Nemrég kezdtem el gondolkodni rajta. Aki nem látta még a 7. évad végét és a 8-9. évadot, és a 10. évad 00. részét, annak spoilereket tartalmaz, az ne olvassa tovább!
A 7. évadban a 10. részben ugye megkérdezi tőle, hogy ki ő, és mondja neki, hogy korábban már kétszer is találkozott vele, megmentette, és meghalt, stb. Aztán "A Doktor neve" című részben Clarának a haldokló TARDIS-ban eszébe jutnak azok az emlékek, amikor azt kérdezte. Eljutnak a Doktor sírjához, ott Dr. Simeon bele megy az idővonalába, és minden pillanatát tönkreteszi, de aztán utána Clara is bemegy, és ő pedig megmenti mindenhol. Itt gondoltam rá, hogy akkor ezért találkozott vele már többször. Viszont azt nem értem, hogyha egy csomó alkalommal megmentette, akkor a Doktor miért csak 2 alkalora emlékszik?[Dalek menhely, The snowman karácsonyi különkiadás] És hogyha az az idővonal olyanokat is tartalmaz, ami akkor még nem történt meg, akkor az azt jelenti, hogy még fog találkozni Clarával a jövőben. Bár én inkább azt valószínűbbnek tartom, hogy nem, mivel meg lett változtatva, és nem halt meg ott a Doktor, és nem az a jövője, amit az az idővonal tartalmazott. Ez inkább világos is, csak az nem teljesen, hogy a Doktor miért csak 2 alkalomra emlékszik, miért nem arra, hogy egész életében találkozott vele újra és újra..
"Tardisz", "veszéj", "utsza", bocs, de sírok! xD
Pedig a válasz amúgy elég jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!