Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ajánlani jó sorozatokat?

Tudnátok ajánlani jó sorozatokat?

Figyelt kérdés

Sok sorozatot megnéztem már, de pár éve szinte bele sem fogtam semmi újba. (Amikbe mégis, azok mind spin-off szériák) Egy kis változatosságra vágyom, szeretnék találni egy újabb kedvencet. Ebben kérném a segítségeteket. :) Befejezett, és jelenleg futó produkciók is érdekelnek.

Leírok pár szériát, amit szeretek, hogy nagyjából képet kapjatok arról, mire vagyok vevő.

Íme: Chicago PD, Chicago Fire, Chicago Med, How to get away with Murder, Supernatural, Arrow, DC's Legends of Tomorrow, Agent's of SHIELD, Grimm, Hawaii Five 0, Sea Patrol, Criminal Minds, Under the Dome, Vészhelyzet, Merlin, TBBT, Rush - A hajsza, Revolution, Vészhelyzet, Angel, Brothers and Sisters, Cold Case, Sanctuary, Csillagkapu: Atlantisz, stb.

A középiskolás/gimis szereplőkről szóló sorozatok, mint pl. a PLL nem kötnek le, ilyeneket ha lehet ne írjatok.

Előre is köszönöm a segítségeteket :)

2016. szept. 11. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Feliratos is érdekel? Vagy csak szinkronos?
2016. szept. 11. 20:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, feliratos is :)
2016. szept. 11. 20:13
 3/6 anonim válasza:
76%

CSI miami helyszinelok

CSI New yorki helyszinelok

Mentalista

Quantico

Dr.Csont

Titkok es hazugsagok

Kyle a rejtelyes idegen

Feltamadtak

2016. szept. 11. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Jessica Jones, Agent Carter, Broadchurch
2016. szept. 11. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:

The 100

LOST

Game of Thrones

The Walking Dead

Fear The Walking Dead

Wentworth

Orphan Black

The Mentalist

Castle

Arrow

Flash

2016. szept. 11. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:

MASH 4077

Hal a csók

Az elveszett szoba

2016. szept. 12. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!