Tudnátok ajánlani jó sorozatokat?
Sok sorozatot megnéztem már, de pár éve szinte bele sem fogtam semmi újba. (Amikbe mégis, azok mind spin-off szériák) Egy kis változatosságra vágyom, szeretnék találni egy újabb kedvencet. Ebben kérném a segítségeteket. :) Befejezett, és jelenleg futó produkciók is érdekelnek.
Leírok pár szériát, amit szeretek, hogy nagyjából képet kapjatok arról, mire vagyok vevő.
Íme: Chicago PD, Chicago Fire, Chicago Med, How to get away with Murder, Supernatural, Arrow, DC's Legends of Tomorrow, Agent's of SHIELD, Grimm, Hawaii Five 0, Sea Patrol, Criminal Minds, Under the Dome, Vészhelyzet, Merlin, TBBT, Rush - A hajsza, Revolution, Vészhelyzet, Angel, Brothers and Sisters, Cold Case, Sanctuary, Csillagkapu: Atlantisz, stb.
A középiskolás/gimis szereplőkről szóló sorozatok, mint pl. a PLL nem kötnek le, ilyeneket ha lehet ne írjatok.
Előre is köszönöm a segítségeteket :)
CSI miami helyszinelok
CSI New yorki helyszinelok
Mentalista
Quantico
Dr.Csont
Titkok es hazugsagok
Kyle a rejtelyes idegen
Feltamadtak
The 100
LOST
Game of Thrones
The Walking Dead
Fear The Walking Dead
Wentworth
Orphan Black
The Mentalist
Castle
Arrow
Flash
MASH 4077
Hal a csók
Az elveszett szoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!