A Barátok közt mai részében mire értette Nóra a ruhaboltos jelenetben, hogy a származása miatt akarta ellenőrizni a biztonsági őr Rolandot?
Néhány részt nem láttam mostanság, kiderült valami róla, vagy mire érti?
Mert külsőre semmiben nem különbözik a többi szereplőtől, sem bőrszín, sem semmi mással kapcsolatban.
Nem vitatom a leírtakat (lehet, hogy ezt meg én nem láttam), de ez nekem életszerűtlen.
Úgy tudtam, a cigánylányok nem szoktak hegedülni - ez a fiúk kiváltsága volt -, főleg nem szerződéskötéskor!
Nóra tust húzott?
Nem, én nem értem a poénkodást!
Próbálom összefoglalni:
Egy kérdésre választ írtam legjobb tudásom szerint, a kérdező értette és köszönte a válaszomat. Egy másik válaszoló ugyanezt leírta, neki is megköszönte. Azt hittem, kimerítettük a témát, a kérdező azóta nem írt, gondolom, elégedett volt a válasszal.
Máté hozzászólását valóban viccnek gondoltam eleinte, bár előre bocsátottam, hogy nem láttam minden részt, nincs
jogom kételkedni.
DE: Máté saját sorait titulálja "poénkodásnak", személyeskedő megjegyzéseket tesz (korom, csini voltom), aminek a Gyakori Kérdések rovatban nincs helye és köze sincs az eredeti témához!
Megnyugtatásul, kedves Máté, nem megyek filmet nézni Magával (a XX.század első felében születtem...)!
,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!